Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Κωδικός: #BK266665
Εκδόσεις: ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 978-960-9435-14-7
Αριθμός σελίδων: 333

Δείτε την περιγραφή

Αρχική τιμή: 14,23€
greekbooks.gr: 12,81€
Κερδίζετε: 1,42€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

 

Πολύς λόγος γίνεται εδώ και χρόνια για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά όλες οι μέχρι σήμερα αναφορές σε αυτόν είναι διάχυτες, νεφελώδεις και χωρίς λογική σειρά. Οι πλείστοι θεωρούν ότι θα γίνει με πυρηνικά. Άλλοι ότι πρόκειται για τον Αρμαγεδώνα, τη Συντέλεια, τη Δευτέρα Παρουσία και ό,τι άλλο άσχετο με τις Γραφές. Άλλοι περιμένουν τον Αντίχριστο, τους Αρχαίους Ολύμπιους θεούς, τα UFO, οτιδήποτε άλλο εκτός από εκείνα που οι Γραφές ορίζουν.
 
Αν και το βιβλίο στοχεύει στην σαραντάχρονη ειρήνη που θα επακολουθήσει, ο πόλεμος αυτός είναι το στενό πέρασμα από το οποίο πρέπει να διέλθουμε! Οι προφητείες για τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι πολλές και λεπτομερείς, διότι αυτός δε θα είναι ένας οποιοσδήποτε πόλεμος, αλλά το κλειδί μεταξύ Ουρανού και Γης.

Κριτικές Πελατών

  • 07/07/2013
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΚΑΘΕ ΘΕΟΜΗΝΕΙΑ,ΚΑΘΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ(Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ)ΝΑ ΞΕΚΛΗΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΑΤΙΛΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑΜΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ?

Γράψτε τη δική σας κριτική