Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Αρχές Σχεδιασμού και Παραδείγματα στο Πλαίσιο του Ευρωκώδικα 9

Κωδικός: #BK287589
Εκδόσεις: ΖΗΤΗ
Έτος έκδοσης: 2016
Διαστάσεις: 17 x 24 εκ.
ISBN: 978-960-456-448-4
Αριθμός σελίδων: 416

Δείτε την περιγραφή

Αρχική τιμή: 29,68€
greekbooks.gr: 26,71€
Κερδίζετε: 2,97€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

H εξέλιξη των κατασκευών από κράματα αλουμινίου στη σύγχρονη πρακτική οδηγεί στην υλοποίηση φορέων που λειτουργούν ως κύριες ή δευτερεύουσες φέρουσες κατασκευές σε νέα ή και υφιστάμενα κτίρια, με σύγχρονες απαιτήσεις σχεδιασμού και αισθητικής στο πλαίσιο ενός βιώσιμου σχεδιασμού.
Η παρούσα έκδοση παρουσιάζει το θεωρητικό υπόβαθρο προσέγγισης και ανάλυσης των αρχών σχεδιασμού φορέων από αλουμίνιο, αλλά και πρακτικά παραδείγματα σχεδιασμού.
Σε αυτά παρουσιάζεται με μεθοδικό τρόπο η ανάλυση και η μεθοδολογία σχεδιασμού των κατασκευών αλουμινίου στο πλαίσιο των Ευρωκωδίκων και ιδιαίτερα του Ευρωκώδικα 9.
Υπό το πρίσμα αυτό το παρόν βιβλίο φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για την εκμάθηση, εμβάθυνση και ανάλυση της διαδικασίας σχεδιασμού φερουσών κατασκευών από κράματα αλουμινίου.

Το βιβλίο έχει ως στόχο να καλύψει θέματα σχεδιασμού φερουσών κατασκευών από αλουμίνιο τα οποία προκύπτουν από την απαίτηση για παραγωγή έργων βιώσιμης ανάπτυξης, συστημάτων επένδυσης ή κάλυψης όψεων κτιρίων, αλλά και κατασκευών με ειδικές απαιτήσεις και προδιαγραφές όπως είναι οι διατάξεις φωτοβολταϊκών στοιχείων και οι πεζογέφυρες.
Για τον λόγο αυτόν παρουσιάζεται με πρακτικό τρόπο ο σχεδιασμός μελών σύγχρονων τύπων κατασκευών αλουμινίου, με έμφαση στην ανάλυση της διαμόρφωσής τους.
Η έκδοση αυτή ενισχύεται με την παράθεση στα αρχικά κεφάλαια του βιβλίου των κύριων δράσεων και των συνδυασμών κρίσιμων καταστάσεων σχεδιασμού στις κατασκευές από αλουμίνιο και στο τελευταίο τμήμα της, χρήσιμων βοηθητικών πινάκων και εργαλείων υπό τη μορφή παραρτημάτων ώστε οι σχετικοί υπολογισμοί να γίνονται ευκολότερα και ασφαλέστερα.

 

Γράψτε τη δική σας κριτική