Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ

Συγγραφέας: ΤΟΛΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κωδικός: #BK147587
ISBN: 960-664-531-2
Αριθμός σελίδων: 130

Δείτε την περιγραφή

Αρχική τιμή: 29,68€
greekbooks.gr: 26,71€
Κερδίζετε: 2,97€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό ανταποκρίνεται στη ύλη μαθήματος που διδάσκεται στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. Στοχεύει να βοηθήσει το φοιτητή ώστε να συμπληρώσει τις γνώσεις του στο μάθημα " Υδραυλικά έργα ".
Η ύλη του βιβλίου έχει επιλεγεί έτσι ώστε, να δώσει τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου ο φοιτητής να κατανοήσει τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε εφαρμοσμένο επίπεδο το φαινόμενο του υδραυλικού πλήγματος, να αποτελέσει βοήθημα για τον Πολιτικό Μηχανικό που ασχολείται με τις μελέτες υδραυλικών έργων και τέλος να αποτελέσει κίνητρο για περαιτέρω εμβάθυνση σε θέματα μεταβατικών ροών σε κλειστούς αγωγούς.

Στο βιβλίο αναλύονται κυρίως δύο μέθοδοι: η αναλυτική και η μέθοδος των χαρακτηριστικών. Αναπτύσσεται ένα πλήθος εφαρμογών που ξεκινάει από την απλούστερη δυνατή, μέχρι την περίπτωση του σύνθετου αγωγού με τριβές, που εμφανίζει ιδιαίτερο πρακτικό ενδιαφέρον

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διάταξη και παρουσίαση της ύλης, καθώς και στα σχήματα, με την ελπίδα και την προοπτική να γίνει το βιβλίο πιο ενδιαφέρον και ευανάγνωστο. Τέλος στο αριστερό μέρος κάθε σελίδας αφιερώνεται μια λεπτή στήλη για την αναγραφή περιλήψεων ή σύντομων σχολίων για την ύλη που διατάσσεται απέναντι δεξιά.

Γράψτε τη δική σας κριτική