Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ' ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ' ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Κωδικός: #BK229348
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 978-960-19-0533-4
Αριθμός σελίδων: 192

Δείτε την περιγραφή

Μη διαθέσιμη τιμή
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Προσθήκη στην wish list

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιγραφή

Tο βιβλίο «Μεθοδολογία και προβλήματα Βιολογίας» αποτελεί ένα έργο το οποίο καλύπτει τις ανάγκες των μαθητών που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και εκείνων που αποζητούν μια καθολική και σφαιρική γνώση σε προβλήματα που αφορούν τη σύγχρονη Βιολογία.

Η κατάταξη των περιπτώσεων, η μεθοδολογία, τα λυμένα παραδείγματα με τις υποδειγματικές ασκήσεις, καθώς και οι προτεινόμενες ασκήσεις για λύση βοηθούν τον μαθητή να αποκτήσει εμπειρία στο πώς να χειρίζεται κάθε κατηγορία προβλημάτων. Τον βοηθούν ακόμη να εξασκήσει την κριτική του ικανότητα στην επίλυση προβλημάτων σχετικών με τη διδασκόμενη θεωρία.

Η ενότητα Κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνει όλα τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων (ημερήσιων και εσπερινών λυκείων, ομογενών, επαναληπτικές Ιουνίου) της τελευταίας δεκαετίας, μαζί με τις απαντήσεις τους.

Το βιβλίο είναι δομημένο ανά κεφάλαιο και κατηγορία προβλημάτων χωριστά, έτσι ώστε ο μαθητής να ταξινομήσει όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά τις γνώσεις του.
Στο τέλος του βιβλίου δίνονται οι απαντήσεις όλων των προτεινόμενων ερωτήσεων, ασκήσεων και κριτηρίων αξιολόγησης.

Κριτικές Πελατών

  • 22/09/2011
    Μαριάννα
    Εξαιρετικό βιβλίο, ευανάγνωστο, με πληρότητα σε προβλήματα Βιολογίας. Η μεθοδολογία των προβλημάτων είναι ιδιαίτερα σημαντική! Εκτός από τους μαθητές Γ΄λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης, κερδίζει και τους προπτυχιακούς φοιτητές βιολογικών επιστημών,για τους οποίους αποτελεί ένα βασικό εγχειρίδιο μεθοδολογίας προβλημάτων Βιολογίας. Συγχαρητήρια στους συγγραφείς!!!

Γράψτε τη δική σας κριτική