Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Κωδικός: #BK185335
Εκδόσεις: ΠΑΤΑΚΗΣ
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-16-1830-9
Αριθμός σελίδων: 622

Δείτε την περιγραφή

Αρχική τιμή: 17,24€
greekbooks.gr: 15,52€
Κερδίζετε: 1,72€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιγραφή

Το παρόν βοήθημα, με τίτλο Μαθηματικά Ε΄ Δημοτικού, είναι μια πρωτότυπη και μεθοδική εργασία που έχει ως στόχο, μέσα από ένα σύνολο δημιουργικών ενεργειών, να βοηθήσει το μαθητή να οικοδομήσει σωστά και απλά τις σημαντικότερες μαθηματικές έννοιες και τεχνικές που ορίζονται από τα νέα αναλυτικά προγράμματα σπουδών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.
Απευθύνεται τόσο στους μαθητές της Ε΄ τάξης του δημοτικού σχολείου και στους συναδέλφους δασκάλους όσο και στους γονείς εκείνους που θέλουν να συμβάλλουν υπεύθυνα και αποτελεσματικά στη μαθηματική εκπαίδευση των παιδιών τους.
Είναι οργανωμένο και δομημένο σύμφωνα με την ύλη των νέων σχολικών βιβλίων (Βιβλίο μαθητή - Τετράδιο εργασιών], σε αντίστοιχες θεματικές ενότητες και κεφάλαια (ημερήσια μαθήματα), και λειτουργεί παράλληλα και συμπληρωματικά με αυτά.
Ειδικότερα περιέχει:
- Βασικά σημεία θεωρίας του κάθε ημερήσιου κεφαλαίου με παραδείγματα για πληρέστερη κατανόηση τους.
- Εμπεδωτικές ασκήσεις και προβλήματα, κλιμακούμενης δυσκολίας, για εξάσκηση σε διαφορετικά επίπεδα, με τις λύσεις τους.
- Επαναληπτικά μαθήματα της κάθε θεματικής ενότητας με ανακεφαλαιωτικές ασκήσεις (και τις λύσεις τους) που δίνουν τη δυνατότητα για πλήρη επανάληψη, αξιολόγηση και επανατροφοδότηση.
- Απαντήσεις και λύσεις στις ασκήσεις και τα προβλήματα στα ημερήσια κεφάλαια και επαναληπτικά μαθήματα που περιλαμβάνονται στις θεματικές ενότητες των σχολικών βιβλίων (Βιβλίο μαθητή -Τετράδιο εργασιών]

Κριτικές Πελατών

 • 13/09/2011
  ΕΛΕΑΝΝΑ
  ΕΓΩ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥ ΜΕ ΛΑΘΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
 • 15/02/2010
  Αντώνης Κ.
  Αμέτρητα λάθη και παραλείψεις στις λύσεις των ασκήσεων των σχολικών. Πέρα από τυπογραφικά, εννοώ ασκήσεις λυμένες λανθασμένα!
 • 15/12/2009
  ΛΙΛΑ
  ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ

Γράψτε τη δική σας κριτική