Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

Συγγραφέας: ΣΧΑΡΛΛ Μ.

Κωδικός: #BK128627
Εκδόσεις: ΣΑΛΤΟ
ISBN: 960-278-032-0
Αριθμός σελίδων: 64

Δείτε την περιγραφή

Μη διαθέσιμη τιμή
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Προσθήκη στην wish list

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιγραφή

Στην παιδική ηλικία μπαίνουν οι βάσεις για την ανάπτυξη ενός υγειούς σώματος. Πολλά προβλήματα στην ηλικία αυτή εντοπίζονται στα κάτω άκρα, όσον αφορά την τοποθέτηση των ποδιών και τη βάδιση.
Το βιβλίο Γυμναστική των ποδιών για την παιδική ηλικία ασχολείται αποκλειστικά με τη γύμναση των ποδιών. Ένα σύνολο από ποικίλες και ευρηματικές ασκήσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι, στο σχολείο, στο χώρο γύμνασης, με απλά μέσα, συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος με αποτέλεσμα την σωστή τοποθέτηση των ποδιών (σωστή κίνηση). Για την καλύτερη κατανόηση των ασκήσεων παρατίθενται κατατοπιστικά σκίτσα και σχετικά σχόλια.
Το βιβλίο απευθύνεται, σε παιδίατρους, σ' όλους εκείνους που έχουν αναλάβει το λειτούργημα του παιδαγωγού στα παιδιά, ενδιαφέρει όμως άμεσα τους γονείς. Στόχος του είναι να συμβάλλει, στην πρόληψη των κακώσεων στις αρθρώσεις που προέρχονται από την κακή τοποθέτηση των ποδιών, στη διόρθωση κληρονομικών παθήσεων (πλατυποδία κ.α.). καθώς και στην ανάπτυξη της επιδεξιότητας.

Γράψτε τη δική σας κριτική