Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Κωδικός: #BK53703
Εκδόσεις: ΔΙΟΠΤΡΑ
ISBN: 960-364-099-9
Αριθμός σελίδων: 278

Δείτε την περιγραφή

Μη διαθέσιμη τιμή
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Πριν από πενήντα χρόνια, ο Ρίτσαρντ Μπαχ είχε δώσει την υπόσχεση να επιστρέψει από το μέλλον και να διδάξει στον παιδικό του εαυτό όσα είχε μάθει στο μεταξύ για τη ζωή. Μέσα σε αυτά τα πενήντα χρόνια, η υπόσχεση ξεχάστηκε, μέχρι τη μέρα που, ενώ βρισκόταν στον αέρα με το αιωρόπτερό του, ο Ρίτσαρντ ήρθε σε επαφή με τον Ντίκι Μπαχ, το παιδί που ήταν στα εννιά του χρόνια, και που περίμενε απ΄ αυτόν να κρατήσει την υπόσχεσή του.
Σ' αυτή την υπέροχη περιπέτεια του νου και της καρδιάς, ο Ρίτσαρντ Μπαχ ξεκινά να διδάξει στον Ντίκι τι έχει σημασία και τι όχι, ανακαλύπτει όμως ότι η διδασκαλία του δεν εξελίσσεται όπως την είχε προγραμματίσει.

Το τελευταίο αυτό βιβλίο του Ρίτσαρντ Μπαχ είναι υφασμένο από αγαλλίαση και καταστροφές, και από απρόσμενες απαντήσεις σε παλιά ερωτήματα, όπως: Ποιοι είμαστε; Τι θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας και γιατί δεν το κάνουμε; Πρέπει να είμαστε θύματα των περιστάσεων αντί ρυθμιστές τους; Πώς μαθαίνουμε την αγάπη;
Παράλληλα, η γυναίκα του Λέσλι Πάρις-Μπαχ παρακολουθεί και μοιράζεται αυτό το ταξίδι, αντιπαραθέτοντας τις δικές της απόψεις στις πιο επαναστατικές πεποιθήσεις του Ρίτσαρντ.
Το βιβλίο αυτό είναι ένα ημερολόγιο θριάμβου, αλλά και τρόμου, που μιλά για τα ξεχασμένα παιδικά χρόνια και το κλειδί που κρύβουν, το κλειδί των μυστηρίων της ενήλικης ζωής. Το τελευταίο βιβλίο του Μπαχ Απόδραση από τη Σιγουριά διασκεδάζει, εξυψώνει, εμπνέει. Είναι ένα δώρο για εκείνους που είναι σίγουροι ότι οι άγγελοι μπορούν να μας συναντήσουν στη μέση μιας θύελλας και να μας υπενθυμίσουν γιατί επιλέξαμε να ζήσουμε.

Γράψτε τη δική σας κριτική