Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ AUTOCAD 2017

ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ AUTOCAD 2017

Συγγραφέας: ΚΑΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κωδικός: #BK288985
Εκδόσεις: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Έτος έκδοσης: 2017
Διαστάσεις: 21 x 29 εκ.
ISBN: 978-960-461-730-2
Αριθμός σελίδων: 878

Δείτε την περιγραφή

Αρχική τιμή: 69,00€
greekbooks.gr: 62,10€
Κερδίζετε: 6,90€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Δουλέψτε με το AutoCAD» που ξεκίνησε το 1995 με την έκδοση 13 για DOS και συνεχίζεται μέχρι και την έκδοση 2017. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια του αρχάριου αλλά και του έμπειρου επαγγελματία, για τον οποίο το σχέδιο είναι αναπόσπαστο τμήμα της δουλειάς του, προσφέροντάς του ποιότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα. Το βιβλίο περιέχει:

  • Δομημένη παρουσίαση των εντολών, τόσο ως προς τον τρόπο εκτέλεσής τους όσο και ως προς τη λειτουργική σκοπιμότητα που εξυπηρετεί κάθε μία από αυτές.
  • Παραδείγματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του Έλληνα τεχνικού με ιδιαίτερη προσοχή στο ελληνικό κείμενο και με τις μονάδες στο Μετρικό σύστημα.
  • Όλες τις νέες δυνατότητες που θα βοηθήσουν τους χρήστες των προηγούμενων εκδόσεων να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
  • Βήμα προς βήμα παραδείγματα για τη σχεδίαση 3Δ στερεού σώματος σε ημιτομή και για την απόδοση φωτορεαλιστικής προοπτικής απεικόνισης σε κτίριο με ρύθμιση φωτισμού και υλικών.

Διατίθεται δωρεάν συνοδευτικό υλικό στο Διαδίκτυο που περιέχει βιβλιοθήκες έτοιμων συμβόλων, έτοιμες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και αρχεία με το παράδειγμα της 3Δ σχεδίασης και του φωτορεαλισμού.

Τα Express Tools καλύπτονται σε χωριστό βιβλίο, που κυκλοφορεί με τίτλο Τα Express Tools του AutoCAD.

 

 

Ο Γιάννης Θ. Κάππος είναι διδάκτωρ Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, διπλωματούχος του Ε.Μ.Π. Έχει διδάξει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ και στο τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δ.Π. Θράκης, στη Σχολή Ικάρων, στην AΣΠΑΙΤΕ, στο ΤΕΙ Πειραιά και στο ΤΕΙ Καβάλας. Είναι συγγραφέας των επιτυχημένων σειρών Δουλέψτε με το AutoCAD, Επίσης, έχει γράψει τα βιβλία Εφαρμοσμένη Θερμοδυναμική Ι, Ο Φωτορεαλισμός στο AutoCAD, Φωτορεαλισμός και κίνηση με το AutoCAD, Το Internet με απλά λόγια, Προσαρμόστε το AutoCAD στις απαιτήσεις σας, Αρχιτεκτονικό και Μηχανολογικό σχέδιο στο AutoCAD 2013, και Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος. Έχει εξουσιοδοτηθεί επισήμως από την Autodesk για τη συγγραφή βιβλίων για τα προγράμματα της εταιρείας. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό του τόπο στη διεύθυνση www.kappos.gr.

Γράψτε τη δική σας κριτική