Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ

Συγγραφέας: ΜΠΛΑΝΚΑΡΤ ΚΕΝ

Κωδικός: #BK166869
Εκδόσεις: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Έτος έκδοσης: 2002
ISBN: 960-209-583-0
Αριθμός σελίδων: 156

Δείτε την περιγραφή

Αρχική τιμή: 14,99€
greekbooks.gr: 13,49€
Κερδίζετε: 1,50€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι το κοινό έχουν οι συνάδελφοι ή οι υπάλληλοί σας στη δουλειά και ο/η σύντροφος και τα παιδιά σας με μια φάλαινα δολοφόνο βάρους πέντε τόνων; Κατά πάσα πιθανότητα πολύ περισσότερα απ' όσα θα φανταζόσασταν, κατά τη γνώμη του Ken Blanchard, κορυφαίου συμβούλου επιχειρήσεων και συγγραφέα γνωστών μπεστ-σέλερ, όπως το Μάνατζερ του Ενός Λεπτου
Το βιβλίο βασίζεται στις παρατηρήσεις του Ken Blanchard, όταν επισκέφθηκε ένα θαλάσσιο πάρκο στις ΗΠΑ, τον Κόσμο της Θάλασσας (Sea World). Εκεί διαπίστωσε ότι οι εκπαιδευτές του πάρκου είχαν ανακαλύψει έναν αποτελεσματικό τρόπο ώστε να έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην εκπαίδευση των φαλαινών. Μελετώντας τις φάλαινες στον Κόσμο της Θάλασσας, τις συνήθειες και τις συναισθηματικές τους αντιδράσεις, ο συγγραφέας ανακάλυψε ότι οι ίδιες αρχές είναι εφαρμόσιμες και στην ανθρώπινη συμπεριφορά.
Σε αυτό το νέο βιβλίο, το οποίο θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε αναγνώστη, ο Blanchard εξηγεί ότι τόσο οι φάλαινες όσο και οι άνθρωποι αποδίδουν καλύτερα όταν η έμφαση δίνεται στα χαρίσματά τους. Σας δείχνει πώς, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές των εκπαιδευτών φαλαινών του Κόσμου της Θάλασσας, μπορείτε να πολλαπλασιάσετε την αποτελεσματικότητά σας στη δουλειά και στο σπίτι.
Στο Μπράβο της φάλαινας! ο Ken Blanchard παρουσιάζει πώς η επικέντρωση στα θετικά σημεία και η ανακατεύθυνση των αρνητικών μπορούν να γίνουν τα αποτελεσματικότερα εργαλεία σας για την αύξηση της παραγωγικότητας, αντί της δημιουργίας καταστάσεων που αποθαρρύνουν τους γύρω σας. Οι τεχνικές αυτές είναι εντυπωσιακά εύκολο να γίνουν κτήμα του καθενός, ενώ μπορούν να εφαρμοστούν εξίσου καλά στις επαγγελματικές δραστηριότητες αλλά και στο σπίτι, βοηθώντας τους αναγνώστες να επιτύχουν μια πιο ευτυχισμένη και επιτυχημένη προσωπική ζωή.

Κριτικές Πελατών

  • 09/01/2012
    aspasia kourouvasili
    pollu kalo!!!

Γράψτε τη δική σας κριτική