Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΛΕΞΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ / ΕΛΛΗΝΟ-ΑΓΓΛΙΚΟ

ΛΕΞΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ / ΕΛΛΗΝΟ-ΑΓΓΛΙΚΟ

Κωδικός: #BK90298
Εκδόσεις: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘ.
ISBN: 960-351-349-0
Αριθμός σελίδων: 570

Δείτε την περιγραφή

Αρχική τιμή: 38,05€
greekbooks.gr: 34,25€
Κερδίζετε: 3,80€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η πίεση στους εμπλεκόμενους στην παραγωγή και χρήση χρηματοοικονομικών πληροφοριών για αποτελεσματική αντιμετώπιση εξελίξεων οι οποίες εκδηλώνονται με αυξανόμενη συχνότητα σ΄ αυτόν αλλά και σε άλλους συναφείς ή συνδεόμενους τομείς.
Απαιτητικό, αλλά και ανάλογα αποδοτικό, εμφανίζεται το συνεχώς διευρυμένο διεθνές πλαίσιο των χρηματοοικονομικών συναλλαγών και η παγκόσμια διαχυτικότητα των επιπτώσεων τους. Η εργασία αυτή του κου Κ. Κάντζου ΜΒΑ, Ph. D., που επανεκδόθη επαυξημένη και βελτιωμένη από τις Εκδόσεις Σταμούλη Α.Ε. επιχειρήθηκε με βάση την προοπτική μιας παγκόσμιας, χωρίς σύνορα, αγοράς, ήδη σε εξέλιξη, από τη μια μεριά και από την άλλη την διαπίστωση ότι τα αγγλικά αποτελούν την μόνη τόσο συχνά και από τόσους πολλούς χρησιμοποιούμενη γλώσσα των επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο. Σε επίπεδο χώρας μια τέτοια χρήση μπορεί να διακυμαίνεται αλλά σε κάθε περίπτωση η σημασία της υπερκαλύπτει τα προσωπικά όρια κάθε επαγγελματία προς τον οποίο, κυρίως το Λεξικό απευθύνεται.
Σε ένα τέτοιο διεθνές πλαίσιο χρηματοοικονομικής επικοινωνίας το διπλό Αγγλοελληνικό/Ελληνοαγγλικό Λεξικό της Λογιστικής με όρους Φορολογικής, Κοστολόγησης, Ελεγκτικής και Χρηματοοικονομικής προσφέρει την μεγαλύτερη και πληρέστερη μέχρι σήμερα πηγή μετάφρασης όχι μόνον των πιο συχνά απαντόμενων λέξεων αλλά και πολλών σπάνιων όρων και ιδιωμάτων σε όλο το φάσμα της λογιστικής ειδικά ορολογίας καθώς και αυτών που προέρχονται από άλλα γνωστικά αντικείμενα ή το βασικό λεξιλόγιο και χρειάζονται για να αναφερθεί ή να επικοινωνήσει κανείς λογιστικά και χρηματοοικονομικά τόσο από τα ελληνικά στα αγγλικά (και αντίστροφα), όσο και στις άλλες γλώσσες του κόσμου μέσω της αγγλικής.
Με την αναλυτική μετάφραση δε ολόκληρου του Ελληνικού Λογιστικού Σχεδίου, αποτελεί επίσης χρήσιμη πηγή και ενδιαφέρουσα διατριβή των μαθητευομένων στον χρηματοοικονομικό και λογιστικό τομέα.

Κριτικές Πελατών

  • 27/12/2011
    Αθανασία Καρατόπη
    Εξαιρετική δουλειά. Συγχαρητήρια

Γράψτε τη δική σας κριτική