Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ

Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ

Κωδικός: #BK166873
Εκδόσεις: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Έτος έκδοσης: 2002
ISBN: 960-209-566-0
Αριθμός σελίδων: 220

Δείτε την περιγραφή

Μη διαθέσιμη τιμή
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Ο συγγραφέας αρκετών παγκόσμιων μπεστ-σέλερ, Ken Blanchard, επιστρέφει με το Μάνατζερ του Ενός Λεπτού.
Μέσα από μια ευανάγνωστη ιστορία, παρουσιάζει τρεις πολύ πρακτικές τεχνικές του Μάνατζμεντ. Περιλαμβάνει επίσης ιδέες που στηρίζονται σε έρευνες της ιατρικής και της επιστήμης της συμπεριφοράς και αποβλέπουν στη βελτιστοποίηση της συνεργασίας και στην επίτευξη μιας παραγωγικής σχέσης ανάμεσα στον μάνατζερ και στους υφισταμένους του.
Όλες οι ιδέες του βιβλίου θα φανούν χρήσιμες στους αναγνώστες, αλλά ίσως εκείνη που μπορεί να φέρει τη μεγαλύτερη αλλαγή στον τρόπο σκέψης τους είναι η συμβουλή προς τους μάνατζερ να μην καραδοκούν να πιάσουν τους υφισταμένους τους να κάνουν κάτι λάθος αλλά, αντίθετα, να προσπαθούν να τους "πιάσουν" να κάνουν κάτι σωστά!
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι Ο Μάνατζερ του Ενός Λεπτού βρισκόταν περισσότερα από τρία χρόνια στον πίνακα των μπεστ-σέλερ της εφημερίδας Νιου Γιορκ Τάιμς και έγινε διεθνής επιτυχία που εκδόθηκε σε περίπου τριάντα γλώσσες σε ολόκληρο τον κόσμο, πουλώντας περισσότερα από επτά εκατομμύρια αντίτυπα. Σήμερα το βιβλίο έχει αποκτήσει πλέον το δικαίωμα να χαρακτηρίζεται κλασικό, αλλά παραμένει εξίσου επίκαιρο καθώς στις σημερινές δύσκολες επιχειρηματικές συγκυρίες οι εργαζόμενοι αναδεικνύονται στον πολυτιμότερο πόρο μιας επιχείρησης.

Κριτικές Πελατών

  • 28/11/2011
    παπαθεοδωρου θεοδωρος
    εξαιρετικα γραμμενο..

Γράψτε τη δική σας κριτική