Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ

ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ

Το πολίτευμα που θα χαρίση ελευθερία στους λαούς και θα απαλλάξη τους ανθρώπους από την εκμετάλλευσιν του κεφαλαίου

Συγγραφέας: ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κωδικός: #BK268659
Εκδόσεις: ΚΑΔΜΟΣ
Έτος έκδοσης: 2011
Διαστάσεις: 17 x 24 εκ.
ISBN: 978-960-6851-13-1
Αριθμός σελίδων: 360

Δείτε την περιγραφή

Μη διαθέσιμη τιμή
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Εις το παρόν αναπτύσσονται τα βασικά πολιτεύματα με τα οποία διοικήθησαν οι λαοί από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ως και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα εκάστου.
Τους κουκουλοφόρους και τις τρομοκρατικές οργανώσεις διεθνώς ποιος τις οργανώνει, εκπαιδεύει και μισθοδοτεί, μέσω ποίων τραπεζών και δια ποίον σκοπόν;
Όταν οι φτωχοί και εργαζόμενοι διαμαρτύρονται οχλοκρατικά και δυναμικά στους δρόμους των πόλεων των, πεπεισμένοι ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντά των, τα εξυπηρετούν πράγματι ή εξυπηρετούν τα συμφέροντα των τραπεζιτών;
Δυστυχώς εξυπηρετούν τα συμφέροντα των τραπεζιτών. Έστω κι αν επιτύχουν κάποιες αυξήσεις που τους τις παίρνουν αμέσως με την αύξησιν των τιμών των προϊόντων και τους οδηγούν με τους λαοπατέρες και τους εργατοπατέρες στις απεργίες δια να εκτονώνονται, να φανατίζονται και να αυξάνουν την μισαλλοδοξία των, ώστε να τυφλώνονται, να εργάζονται δι’ αυτούς και να μην αντιλαμβάνονται πως τους εκμεταλλεύονται.

Το κεφάλαιο διοικεί σχεδόν όλους τους λαούς της γης εκμεταλευόμενο την θέλησιν και τα χέρια των εργατών. Το βιβλίο καταλήγει με την πρότασιν ενός νέου πολιτεύματος: την Αρισταρχίαν.
Το πολίτευμα αυτό θα χαρίσει πραγματική ελευθερία στους λαούς και θα απαλλάξη τους ανθρώπους από την εκμετάλευσιν του κεφαλαίου.

Κριτικές Πελατών

  • 11/10/2013
    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ κ.ΑΥΦΑΝΤΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΥΓΕ

Γράψτε τη δική σας κριτική