Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Τεστ ανίχνευσης κλίσεων, τεστ ανίχνευσης επαγγελματικών ενδιαφερόντων, πίνακας σχολών ΑΕΙ / ΤΕΙ, βάσεις εισαχθέντων 2001-2005 και εισακτέοι 2006

Κωδικός: #BK260046
Εκδόσεις: ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 9789605431914
Αριθμός σελίδων: 272

Δείτε την περιγραφή

Αρχική τιμή: 18,02€
greekbooks.gr: 16,21€
Κερδίζετε: 1,81€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιγραφή

To βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές που έχουν στόχο την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Ήρθε να καλύψει το κενό που υπάρχει λόγω της έλλειψης αποτελεσματικής καθοδήγησης στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού.
Στο βιβλίο αυτό λαμβάνονται υπόψη δύο παράγοντες: α) οι έμφυτες κλίσεις και β) οι επαγγελματικές προτιμήσεις των μαθητών. Οι παράγοντες αυτοί δεν συμπίπτουν πάντοτε.
Η διερεύνηση των κλίσεων και των επαγγελματικών ενδιαφερόντων γίνεται με δύο ομάδας τεστ.
- Στην πρώτη ομάδα γίνεται η διάγνωση των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας του μαθητή τα οποία σχετίζονται με την επαγγελματική του φυσιογνωμία (πρακτικός, κοινωνικός, ερευνητικός, καλλιτεχνικός, επιχειρηματικός και οργανωτικός). Μετά τη συμπλήρωση της πρώτης ομάδας τεστ, ο μαθητής μπορεί να δει στους Πίνακες των Σχολών ποιες από αυτές ταιριάζουν στις κλίσεις του.
- Κατόπιν συμπληρώνονται δύο τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων στα οποία εκδηλώνεται η προτίμηση του μαθητή για τα αντικείμενα των σχολών ΑΕΙ και ΤΕΙ. Έτσι μπορεί ο μαθητής να εντοπίσει ποιες από τις Σχολές ταιριάζουν με τα επαγγελματικά του ενδιαφέροντα.
Με την προϋπόθεση ότι οι απαντήσεις θα είναι ειλικρινείς, πιστεύουμε ότι η παρούσα εργασία θα αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για τους νέους στην αναζήτηση των σχολών που τους ταιριάζουν.

(από τον πρόλογο των συγγραφέων του βιβλίου)

Γράψτε τη δική σας κριτική