Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ

Συγγραφέας: ΝΤΕΡΠΟΥΛΗΣ ΑΛ.

Κωδικός: #BK133904
ISBN: 960-393-446-1
Αριθμός σελίδων: 300

Δείτε την περιγραφή

Μη διαθέσιμη τιμή
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Ο Στέφανος μετά το θάνατο της γυναίκας του προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί και να ξαναρχίσει τη ζωή του. Βρίσκει ένα σπίτι κοντά σε μια παραθαλάσσια πόλη της Ελλάδας κάτω από ένα λόφο με δύο μεσαιωνικούς πύργους. Εκεί αποφασίζει να μείνει παρά την αρνητική συμπεριφορά των κατοίκων. Οι μοναδικοί του γείτονες είναι η Χριστίνα, μια ηλικιωμένη γυναίκα και ένας άνδρας, ο Φίλιππος, λίγο μεγαλύτερος από αυτόν.
Οι τρεις αυτοί άνθρωποι στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν, πληγώνουν ο ένας τον άλλον, πολλές φορές ανεπανόρθωτα. Ο καθένας θέτει τους δικούς του όρους στο παιχνίδι της συνύπαρξης. Ο Φίλιππος προσκολλάται στον Στέφανο, γίνεται μέρος της ζωής του και ζηλεύει οτιδήποτε και οποιονδήποτε εισχωρεί ανάμεσά τους. Η Χριστίνα προσπαθεί να προφυλάξει το Στέφανο από τον Φίλιππο που παρουσιάζει ξεκάθαρα σημάδια μονοτονίας. Ο Στέφανος «μοιράζεται» προσπαθώντας να είναι δίκαιος με όλους. Κανείς όμως από τους τρεις δεν μπορεί να εκφράσει αυτό που πραγματικά κρύβει μέσα του, αυτό που πραγματικά είναι και αυτό που πραγματικά επιθυμεί,.
Οι τρεις αυτοί άνθρωποι, εκτός από το κοινό παρόν, τους συνδέει και ένα κοινό παρελθόν το οποίο θα γίνει γνωστό όταν θα έχουν εξαντλήσει πια τα όριά τους, όταν θα έχουν φτάσει στα άκρα, ρισκάροντας ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Ποιος όμως είναι ο πραγματικά δυνατός για αυτό; Ποιος είναι αυτός τελικά που θα προτιμήσει την εν ζωή και ποιος την εν θανάτω σιωπή;

Κριτικές Πελατών

 • 27/10/2009
  GEORGIA
  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
 • 24/08/2003
  Χρήστος Κ.
  Μ Π Ρ Α Β Ο !!! Πολύ καλό βιβλίο, άριστη ατμόσφαιρα, δύναμη γραφής, κρίμα που δε διαφημίστηκε περισσότερο...τα καλα βιβλία τελικά είναι αυτά που διαδίδονται από στόμα σε στόμα και όχι μέσω της διαφήμισης.
 • 06/07/2001
  Aνδρέας Kωνσταντίνου
  Πολύ ατμοσφαιρικό με δυνατούς χαρακτήρες και γεγονότα. Πλοκή ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα που με εκανε να το διαβάζω με αγωνία. Aυτό το βιβλίο με μαγεψε. Ωσ πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας ο Aλέξανδρος Nτερπούλης εκανε μια δυναμική είσοδο και ελπίζω να συνεχίσει σε αυτό το δρόμο.

Γράψτε τη δική σας κριτική