Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ

Κωδικός: #BK187292
Εκδόσεις: ΙΩΝ
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-411-553-7
Αριθμός σελίδων: 276

Δείτε την περιγραφή

Αρχική τιμή: 26,36€
greekbooks.gr: 23,73€
Κερδίζετε: 2,63€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Το σχέδιο μόδας αποτελεί μορφή καλλιτεχνικού σχεδίου, που επιχειρεί να μεταφέρει μια καλλιτεχνική εικόνα αλλά και ένα στυλ. Οι εικονογράφοι ή σχεδιαστές πρέπει να είναι σε θέση να σχεδιάζουν με ποικίλους τρόπους, γνωρίζοντας ταυτόχρονα τις τάσεις της μόδας. Αυτές οι ικανότητες πρέπει στη συνέχεια να περάσουν στον εμπορικό χώρο, όπου το στοιχείο της εικόνας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της ανάπτυξης και της πώλησης μίας ιδέας. Η τεχνική που παρουσιάζεται στο βιβλίο αυτό, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις απαραίτητες ικανότητες, και θα σας προσφέρει μία βασική γνώση σχετικά με τον τρόπο χρήσης τους στο χώρο της μόδας.
Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν εικονογράφηση ή σχέδιο μόδας. Αν και σημαντική, η ικανότητα ή η εμπειρία στο σχέδιο δεν είναι απαραίτητη. Το πρώτο μέρος του βιβλίου θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις βασικές σας σχεδιαστικές ικανότητες και να πειραματιστείτε με αυτές, μέσα από μία σειρά ασκήσεων και τεχνικών. Στο δεύτερο μισό του βιβλίου, υπάρχει μία εισαγωγή στη σύγχρονη εικονογράφηση μόδας.
Η εικονογράφηση διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο για την παραγωγή και το marketing ρούχων και αξεσουάρ μόδας. Ο χώρος της μόδας λειτουργεί μέσα από ένα δίκτυο οργανισμών, καθένας εκ των οποίων επιτελεί μία συγκεκριμένη λειτουργία. Ένα ρούχο θα περάσει από πολλά χέρια μέχρι να καταλήξει στη ντουλάπα του καταναλωτή. Σε κάθε στάδιο, οι εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτή την αλυσίδα, καλούνται να ταξινομήσουν το προϊόν και να το περιγράψουν είτε ως μέρος της διαδικασίας της παραγωγής είτε ως μέρος του marketing. Το γεγονός αυτό, επιφέρει την ανάγκη για διαφορετικούς τύπους σχεδίων και για ιδιαίτερες ικανότητες στην εικονογράφηση.

Κριτικές Πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική