Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ

Κωδικός: #BK187293
Εκδόσεις: ΙΩΝ
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-411-536-7
Αριθμός σελίδων: 133

Δείτε την περιγραφή

Αρχική τιμή: 15,21€
greekbooks.gr: 13,69€
Κερδίζετε: 1,52€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Τα τελευταία χρόνια, όλες οι έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί στις διαστάσεις και τα μεγέθη των γυναικών, δείχνουν ότι ένα σημαντικό ποσοστό γυναικείου πληθυσμού, κατατάσσεται στα λεγόμενα μεγάλα μεγέθη. Το γεγονός αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Απλά, έρχεται να επιβεβαιώσει την άποψη που υποστηρίζει ότι υπάρχει μία μεγάλη αγορά για ρούχα για κάθε περίσταση, σε μεγάλα μεγέθη. Εκτός αυτού, όμως, προέκυψε και κάτι ενδιαφέρον: ότι μεγάλα μεγέθη εμφανίζονται και μεταξύ νεαρών γυναικών.
Τα δύο αυτά στοιχεία, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση της μόδας απέναντι στο ευρύ κοινό, καθιστούν απαραίτητη την επαναξιολόγηση της νοοτροπίας που υπήρχε μέχρι σήμερα απέναντι σε αυτή την κατηγορία των μεγεθών.
Παρ' ότι σήμερα τείνει να εκλείψει εκείνη η άποψη που λέει ότι οι παχουλές φορούν μόνο ριχτά και άκομψα ρούχα, υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν μέχρι να φθάσουμε σε ένα σημείο, που μία γυναίκα η οποία φοράει ρούχα μεγαλύτερου μεγέθους, θα είναι σε θέση να ντύνεται με πιο σύγχρονα και κομψά ρούχα. Αν και το βιβλίο αυτό δεν ασχολείται με το σχέδιο, εξετάζει και παρουσιάζει μία πιο σύγχρονη προσέγγιση της δημιουργίας και κοπής πατρόν για μεγαλύτερα μεγέθη. Για να μπορέσει ένα καλό σχέδιο να βρει τη θέση που του αξίζει στην αγορά, προϋποθέτει τη χρήση σωστής τεχνικής κοπής πατρόν.

Γράψτε τη δική σας κριτική