Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΙΝΣΤΑΙΝ

Συγγραφέας: ΣΙ ΓΙΑΝ Λ., ΛΙΑΝ ΜΠΟ Λ.

Κωδικός: #BK169399
Εκδόσεις: ΠΑΤΑΚΗΣ
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN: 960-16-0532-0
Αριθμός σελίδων: 36

Δείτε την περιγραφή

Μη διαθέσιμη τιμή
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Ο Αϊνστάιν με την εκπληκτική ευφυϊα του αποκρυπτογράφησε την αλήθεια για την περιστροφή των πλανητών. Λέγεται πως, όταν η Γενική Θεωρία της Σχετικότητας παρουσιάστηκε στο κοινό, μόνο δώδεκα άνθρωποι σ΄ολόκληρο τον κόσμο μπορούσαν να την καταλάβουν. Ακόμα και σήμερα όλοι προσπαθούν να εξερευνήσουν τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόταν ο μεγάλος αυτός επιστήμονας.
Ο Αϊνστάιν αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην αναζήτηση της επιστημονικής αλήθειας. Ωστόσο η ζωή του ήταν ταραγμένη και σκληρή. Επέζησε από δύο πολέμους και δύο γάμους και καταδιώχθηκε από τους ναζί για την εβραϊκή καταγωγή του. Παρ΄όλες τις δυσχέρειες, αγωνιζόταν ενάντια στην εξουσία με πολύ χιούμορ και τεράστια σοφία. Πάντα είχε την πυγμή να υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία.
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τον Αϊνστάιν μέσα από το πρίσμα των θεωριών του, με την ελπίδα να ρίξει άπλετο φως στον εσωτερικό κόσμο ενός σπουδαίου μυαλού και να βοηθήσει τους νεαρούς αναγνώστες να κατανοήσουν τη σκέψη μιας ιδιοφυϊας και τη δύναμη που επέδειξε μπροστά σε αμέτρητα εμπόδια.

Γράψτε τη δική σας κριτική