Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ

Κωδικός: #BK198448
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 978-960-19-0420-7
Αριθμός σελίδων: 411

Δείτε την περιγραφή

Μη διαθέσιμη τιμή
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Προσθήκη στην wish list

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιγραφή

Τι σημαίνει να έχεις επιλέξει την αρετή της αυτοεκτίμησης;

Είσαι ένα προνομιούχος μετασχηματιζόμενος σε ήρεμη δύναμη «φιλόσοφος» και σύγχρονος πολεμιστής που εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου.

Είσαι η αυξανόμενη δύναμη που σε κάνει σπουδαίο και σημαντικό. Είσαι η εσωτερική ισορροπία, ηρεμία, αρμονία και τάξη, που δεν ανέχεται αθλιότητες, βαρβαρότητες, εγωισμούς, συγκρίσεις, ανταγωνισμούς, θυμό και εκδίκηση. Είσαι συντονισμένος με την προσπάθεια, τη συνεργασία, τη συλλογική σκέψη και τα θετικά συναισθήματα. Έχεις τη δύναμη να λαξεύεις ακόμα και «βράχια» όταν αυτά μπαίνουν εμπόδιο στην προσωπική σου ζωή.

Δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου συμπλεγματικές καταστάσεις. Αποτελείς πολύτιμη μονάδα μιας κοινωνίας ανθρώπων που αρνείται την υποτίμηση και τον υποβιβασμό οποιασδήποτε ανθρώπινης αξίας προς ίδιον συμφέρον, γιατί διαθέτεις αυτοεκτίμηση.

Η αυτοεκτίμηση μοιάζει με αστέρι που εκπέμπει φως, εμπιστοσύνη, σιγουριά, αγάπη, ζεστασιά, κατανόηση, συνέπεια, συνεργασία, αξιοπρέπεια, εντιμότητα, χαρά, πρόοδο, δημιουργία και αλήθεια. Όποιος δεν την επιλέγει δηλώνει άγνοια. Όποιος όμως την κατέχει είναι ο τυχερός της ζωής!

Γράψτε τη δική σας κριτική