Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ

Κωδικός: #BK224906
Εκδόσεις: ΛΙΒΑΝΗΣ Α.Α.
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 978-960-14-2055-4
Αριθμός σελίδων: 285

Δείτε την περιγραφή

Μη διαθέσιμη τιμή
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Η ζωή και η αγάπη δεν είναι λέξεις, αλλά πράξεις.

"... Να ανοίξουμε την καρδιά μας, γιατί την Αγάπη την έχει ο καθένας μέσα του βαθιά, σε κάποια άκρη, κλεισμένη και παγωμένη στις σκέψεις και στα "πρέπει" του..."

Μια αγάπη απέραντη, που ανοίγει μπροστά μας την αληθινή πορεία της ζωής μας... Άνοιγμα Αγάπης που δίνει απάντηση σε όλες τις ανησυχίες μας, τις αναζητήσεις μας για ένα ουσιαστικό, χαρούμενο και γεμάτο πληρότητα πέρασμά μας απ' αυτή τη ζωή -και όχι μόνο.

Στη ζωή μας καθημερινά γνωρίζουμε διάφορους ανθρώπους. Είναι δύσκολο να τους κάνουμε φίλους, σπάνιο όμως είναι να είναι αληθινοί. Αδύνατο δεν είναι να είμαστε άνθρωποι.

Άραγε έχουμε καθόλου χρόνο για τον εαυτό μας; Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τους άλλους ή να διορθώσουμε τον εαυτό μας για να συνυπάρχουμε αρμονικά μαζί τους;

Μας αφήνει όμως η πίεση της σκέψης να ελέγξουμε ποιο είναι σωστό και ποιο λάθος; Όχι, γιατί ποτέ δεν κοιτάξαμε τι δώσαμε, μόνο κοιτάμε τι πήραμε σαν απάντηση και μας εκνεύρισε...
Τελικά πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που δώσαμε, αυτό πήραμε, συγχρόνως όμως αυτό που είχαμε, αυτό και δώσαμε γιατί τούτο είναι η είσπραξη της φύσης και του ανθρώπου: ό,τι δίνει, αυτό να παίρνει.

Αυτό που είμαστε είναι αυτό που μας ενοχλεί στον άλλο, γιατί αν δεν το είχαμε, δε θα το παρατηρούσαμε. Είσαι κακός; Θα πεις ότι όλοι είναι κακοί. Είσαι καλός; Θα πεις ότι όλοι είναι καλοί...
Λύσεις; Υπάρχουν.

Αν αγαπήσεις τον εαυτό σου, θα μπορείς να αγαπήσεις και τους άλλους, αλλά και να δώσεις άφεση στους ανθρώπους και στα προβλήματα που δεν είναι δικά σου, να τα προσπεράσεις και να μη σε βασανίζουν στο υπόλοιπο της ζωής σου.

Κριτικές Πελατών

 • 02/08/2013
  λιάννα
  Έχω βρεθεί σε ομιλία του συγγραφέα, έχω αγοράσει το συγκεκριμένο βιβλίο καθώς επίσης έχω και το cd του με διάφορες τεχνικές. Προσωπικά θεώρησα ότι δεν άξιζε τα λεφτά του το βιβλίο, ούτε οι άπειρες ώρες που περίμενα να ακούσω ομιλία του. Εμένα μου φάνηκε ότι υπάρχει εκμετάλευση στην ανάγκη όλων για ελπίδα και προσμονή του καλύτερου στη ζωή μας. Δεν θα συμβούλευα κάποιον να το αγοράσει.
 • 20/03/2011
  Βασίλης Λ
  "Αν αγαπήσεις τον εαυτό σου, θα μπορείς να αγαπήσεις και τους άλλους" ..............
 • 30/01/2011
  ΜΑΡΙΑΝΘΗ
  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
 • 27/12/2009
  ΕΛΣΑ
  Ενα φανταστικο βιβλιο οπου ειναι χρησιμο και αναγκαιο να το εχουν ολοι.Εχω το εχω γι'αυτο σας λεω.Τρεξτε να προλαβετε
 • 10/11/2009
  Ιωαννα
  Έχω ισχυρές αμφιβολίες στο αν γίνεται να εξαλείψουμε τα ελαττώματά μας ή εν γένει τις αρνητικές μας όψεις. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ελαττώματα είναι οι διάφορες αρνητικές συναισθηματικές/νοητικές καταστάσεις στις οποίες υποκύπτουμε πιο εύκολα η που δεν έχουμε καταφέρει να ελέγξουμε. Μπορούμε όμως να απαλλαγούμε από όλα αυτά ή το θέμα είναι να μην επιδιώκουμε να απαλλαγούμε? διότι τα ελαττώματα μας είναι κομμάτια του εαυτού μας. Διαβάζοντας το βιβλίο του κ. Γιώργου Πασχαλίδη ?Άνοιγμα Αγάπης Πορεία ζωής? μπορούμε να κατανοήσουμε ένα πλήθος πραγμάτων για τον εαυτό μας εφόσον πλέον γνωρίζουμε τον τύπο στον οποίο ανήκουμε , κατανοούμαι τους διάφορους νοητικούς μηχανισμούς μας, τους λόγους που μας ωθούν σε κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές σε κάθε τομέα της ζωής μας , βελτιώνοντας έτσι τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους ,αλλά κυρίως με τον ίδιο μας τον εαυτό. Διαβάζοντας το βιβλίο μαθαίνουμε: ένα μεγάλο πλήθος πολύτιμων πληροφοριών για την προσωπικότητά μας, να εξαλείφουμε τα εγώ μας ,να αποκτούμε αρετές, να προφυλάσσουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία ,να κάνουμε το ? Άνοιγμα Αγάπης Πορεία ζωής? πράξη στην καθημερινότητα μας , ζώντας ευτυχισμένοι δίχως όρια ευτυχίας και υγιείς μέχρι να εξαντληθεί ο χρόνος μας επάνω στην γη.
 • 09/11/2009
  Ιωαννα Παπαδοπουλου
  Πριν διαβασω το βιβλίο του κ. Πασχαλίδη Γιώργου, ειχα παρακολουθίσει πολλες ομιλίες του που ηταν καταλυτικές στην αλλαγή τρόπου σκέψης μου.Με το διαβασμα ομως του βιβλίου,ολες οι τυχόν αμφιβολίες και προβληματισμοί μου εξαλείφθηκαν.Το κυρίαρχο ερώτημα που εθετα στον εαυτό μου ηταν: αν γίνεται να εξαλείψουμε τα ελαττώματά μας ή εν γένει τις αρνητικές μας όψεις? Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ελαττώματα είναι οι διάφορες αρνητικές συναισθηματικές/νοητικές καταστάσεις στις οποίες υποκύπτουμε πιο εύκολα η που δεν έχουμε καταφέρει να ελέγξουμε. Μπορούμε όμως να απαλλαγούμε από όλα αυτά ή το θέμα είναι να μην επιδιώκουμε να απαλλαγούμε? διότι τα ελαττώματα μας είναι κομμάτια του εαυτού μας. Διαβάζοντας το βιβλίο του κ. Γιώργου Πασχαλίδη ?Άνοιγμα Αγάπης Πορεία ζωής? μπορούμε να κατανοήσουμε ένα πλήθος πραγμάτων για τον εαυτό μας εφόσον πλέον γνωρίζουμε τον τύπο στον οποίο ανήκουμε , κατανοούμαι τους διάφορους νοητικούς μηχανισμούς μας, τους λόγους που μας ωθούν σε κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές σε κάθε τομέα της ζωής μας , βελτιώνοντας έτσι τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους ,αλλά κυρίως με τον ίδιο μας τον εαυτό. Διαβάζοντας το βιβλίο μαθαίνουμε: ένα μεγάλο πλήθος πολύτιμων πληροφοριών για την προσωπικότητά μας, να εξαλείφουμε τα εγώ μας ,να αποκτούμε αρετές, να προφυλάσσουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία ,να κάνουμε το ? Άνοιγμα Αγάπης Πορεία ζωής? πράξη στην καθημερινότητα μας , ζώντας ευτυχισμένοι δίχως όρια ευτυχίας και υγιείς μέχρι να εξαντληθεί ο χρόνος μας επάνω στην γη.
 • 02/11/2009
  Λευτέρης
  Πολλά είναι τα βιβλία που κυκλοφορούν. Όλα είναι πολύτιμα για τον συγγραφέα τους γιατί τα περισσότερα είναι καταθέσεις ψυχής. Το βιβλίο του Γιώργου Πασχαλίδη είναι ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΖΩΗΣ. Της δικής του ζωής αλλά κ υ ρ ί ω ς της ζωής ΟΛΩΝ μας. Μας παραδίνει με τον πιο απλό τρόπο το Σχέδιο με βάση το οποίο ο Δημιουργός έφτιαξε τον άνθρωπο και μας μεταφέρει όλη Του την Αγάπη για το δημιούργημα Του. Κι όλα αυτά που μας λέει δεν είναι υποθέσεις, είναι Άμεση Γνώση που του δόθηκε με πολύ επώδυνο τρόπο για το ανθρώπινο σώμα του. Δεν έχετε ποτέ διαβάσει για αυτές τις αλήθειες γιατί ποτέ πριν δεν έχουν ειπωθεί
 • 25/10/2009
  Γιώργος
  Αυτό το βιβλίο απαντάει σε όλα τα γιατί και τα πώς...συμπεριφορών, σχέσεων, υγείας, διατροφής, συναισθημάτων. Και μιλάει για όλα αυτά με τρόπο σαφή χωρίς ατέλειωτες και ακατανόητες θεωρίες. Ζωή και αγάπη στην πράξη. Πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα παντού όταν γίνουν ευρύτερα γνωστά αυτά που πραγματεύεται το βιβλιο.
 • 23/10/2009
  Νίκη
  Ένα βιβλίο που μας δίνει το κατασκευαστικό μας σχέδιο και τις αναλυτικές οδηγίες χρήσης του οργανισμού μας. Οδηγίες για το "ευ ζην"
 • 21/10/2009
  ολγα
  ειναι υπέροχο τοσο απλά μας δίνει να καταλάβουμε τι είμαστε από τι είμαστε φτιαγμένοι και πως μπορούμε να κατανοήσουμε εμάς , και τους άλλους για να ζήσουμε μια πιο εύκολη ζωή πρέπει να το πάρετε

Γράψτε τη δική σας κριτική