Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ

Συγγραφέας: ΜΠΕΚ ΑΑΡΟΝ

Κωδικός: #BK100341
Εκδόσεις: ΠΑΤΑΚΗΣ
Έτος έκδοσης: 1998
ISBN: 960-360-951-Χ
Αριθμός σελίδων: 462

Δείτε την περιγραφή

Μη διαθέσιμη τιμή
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Αν λογαριάσουμε το ολοένα αυξανόμενο ποσοστό διαζυγίων, τότε ένα βιβλίο-ανατομία των συζυγικών προβλημάτων και των αναγκαίων λύσεων είναι πολύ χρήσιμο.
Ο δρ. Μπεκ παρουσιάζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τα πιο συχνά προβλήματα μιας συντροφικής σχέσης, όπως τον αρνητικό τρόπο σκέψης των συντρόφων, τη διάψευση των προσδοκιών, τους ανελαστικούς κανόνες και την κακή επικοινωνία, και με την εμπειρία του από την εφαρμογή της Γνωστικής θεραπείας σε προβληματικά ζευγάρια όχι μόνο μας βοηθά να αναγνωρίσουμε τα σημεία εκείνα που κάνουν μια σχέση να δυσλειτουργεί, αλλά και μας υποδεικνύει τους κλινικά δοκιμασμένους τρόπους για να βελτιώσουμε μια ήδη καλή σχέση ή να ξεπεράσουμε τα προβλήματα της σχέσης που φαίνεται να βρίσκεται σε κρίση ή αδιέξοδο.

Κριτικές Πελατών

  • 04/12/2007
    Κωνσταντίνος Ζ.
    Πολύ πολύ κάλο! Από τα ελάχιστα του είδους. Ένα επιστημονικό βοήθημα, τεκμηριωμένο και εμπεριστατωμένο . Δεν έχει καμία σχέση με τα Βιβλία-συνταγολογία των σχέσεων του τύπου: ''Ενα εκατομμύριο πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε για να πετύχει η σχέση σας ''. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλα τα ζευγάρια, και σε όλους αυτούς /αυτές που έχουν αποφασίσει να τα καταφέρουν.

Γράψτε τη δική σας κριτική