Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Συγγραφέας: ΧΕΙΝΤΕΝ Λ., ΧΕΡΣΕΝ Μ.

Κωδικός: #BK261902
Εκδόσεις: ΠΕΔΙΟ
Έτος έκδοσης: 2011
Διαστάσεις: 16 x 23 εκ.
ISBN: 978-960-9552-32-5
Αριθμός σελίδων: 624

Δείτε την περιγραφή

Αρχική τιμή: 29,76€
greekbooks.gr: 26,78€
Κερδίζετε: 2,98€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Η κλινική ψυχολογία είναι από τους πιο διαδεδοµένους και ενδιαφέροντες κλάδους της εφαρµοσµένης ψυχολογίας. Το βιβλίο αυτό, γραµµένο από καταξιωµένους επιστήµονες και ειδικούς του χώρου, εισάγει µε τον καλύτερο και πιο κατανοητό τρόπο τον αναγνώστη στο αντικείµενο µελέτης της κλινικής ψυχολογίας. Περιγράφει αναλυτικά την ιστορία, τα θεωρητικά µοντέλα και το αντικείµενο σπουδών της κλινικής ψυχολογίας. Εξετάζει διεξοδικά την ψυχολογική αξιολόγηση (των νοητικών ικανοτήτων, της προσωπικότητας και της συµπεριφοράς) και επεξηγεί τα αποτελέσµατά της. Παρουσιάζει τις βασικές αρχές και µεθόδους παρέµβασης της θεραπείας συµπεριφοράς και της ψυχοδυναµικής ψυχοθεραπείας. Σκιαγραφεί τις επαγγελµατικές δραστηριότητες και τους χώρους εργασίας των κλινικών ψυχολόγων. ∆εν παραλείπει τέλος να κατατοπίσει τους ενδιαφερόµενους για ορισµένες κλινικές ειδικότητες (όπως η συµπεριφοριστική ιατρική, η παιδιατρική ψυχολογία και η δικαστική ψυχολογία). Η δοµή, ο τρόπος γραφής καθώς και τα πολλά αναλυτικά παραδείγµατα, που γεφυρώνουν τη θεωρία µε την πράξη, καθιστούν το έργο ένα σηµαντικό εγχειρίδιο κλινικής ψυχολογίας.

Εκτός από τους φοιτητές και τους επαγγελµατίες υγείας, και µη ειδικοί αναγνώστες θα βρουν το βιβλίο ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Θα αποκτήσουν ένα στέρεο υπόβαθρο γνώσεων, το οποίο θα τους επιτρέψει να εµβαθύνουν περαιτέρω στην εκπαίδευση, την αξιολόγηση, τη συµβουλευτική, την έρευνα και την πρακτική της κλινικής ψυχολογίας.

Κριτικές Πελατών

  • 16/03/2012
    ΑΙΚΦΑΣΟΥΛΑ
    Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΕΜΒΑΝΘΥΣΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΝΟΗΣΗΣ@ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ @ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΛΙΝΙΚΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ @ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

Γράψτε τη δική σας κριτική