Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ

Ένα μικρό βιβλίο για τα μεγάλα θέματα της ζωής

Things I Want My Daughters to Know: A Small Book About the Big Issues in Life

Μετάφραση: ΤΟΥΣΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Κωδικός: #BK196882
Εκδόσεις: ΦΥΤΡΑΚΗΣ
Έτος έκδοσης: 2009
Διαστάσεις: 15 x 20 εκ.
ISBN: 978-960-535-588-3
Αριθμός σελίδων: 272

Δείτε την περιγραφή

greekbooks.gr: 6,00€
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

"Η μητέρα μου μ' έβαζε να πίνω γάλα, εγώ προσπάθησα να δώσω στις κόρες μου γάλα με μέλι. Το γάλα είναι μια βασική μας ανάγκη, το μέλι είναι διασκέδαση, η ευτυχία, η χαρά. Σ αυτό το Βιβλίο, καταθέτω όλα τα πράγματα που θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα ξέρουν για το ασφαλές και Ευτυχισμένο ταξίδι τους στη ζωή".
" Να προσέχετε από τι παραιτείστε. " Σε δύσκολους καιρούς, να κάνατε συχνά διαλείμματα. " Μη φυλάτε τα καλύτερα για το τέλος. " Μην αλλάζετε τα πλάνα σας. " Όταν ανακαλύπτετε κάτι που αγαπάτε, πολλαπλασιάστε το. " Αγαπήστε την συντροφιά του εαυτού σας. - και πολλά άλλα.
Αυτό το βιβλίο μας προσφέρει ένα "μπουκέτο" από απλές και σημαντικές αλήθειες για μια Χαρούμενη ζωή. Η Alexandra Stoddard, μητέρα, γιαγιά και διάσημη φιλόσοφος ενός υγιούς "lifestyle", μας βοήθα να φτάσουμε στην ουσία των πραγματικά σημαντικών πραγμάτων με 55 σύντομα δοκίμια που πραγματεύονται τις βασικές αξίες της ζωής. Οι εμπνευσμένες συμβουλές της θίγουν τις βασικότερες πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης: είναι τα δώρα μιας γυναίκας που έχει πραγματικά ζήσει και μάθει - και έχει ανακαλύψει την ευτυχία.

Γράψτε τη δική σας κριτική