Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ

ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ

Κωδικός: #BK186503
Εκδόσεις: SUSAETA
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-305-1831-2
Αριθμός σελίδων: 176

Δείτε την περιγραφή

greekbooks.gr: 5,50€
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Οι γονείς ενός μωρού που κλαίει υπερβολικά δέχονται συμβουλές από παντού, πολλές από τις οποίες είναι αντικρουόμενες και λίγες είναι χρήσιμες. Ως απάντηση στον καταιγισμό των βιβλίων αυστηρότητας και πειθαρχίας,τα οποία συστήνουν στους γονείς να αντιμετωπίζουν ανυποχώρητα ή να αγνοούν το κλάμα του μωρού τους, η διάσημη μελετητής τοκετού Sheila Kitzinger έγραψε αυτό το χρήσιμο βιβλίο.
Είτε αισθάνεται μοναξιά, είτε πεινάει, είτε νιώθει πλήξη, είτε βρίσκεται σε υπερδιέγερση ή πονάει, πάντοτε υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο κλαίει ένα μωρό. Το κλάμα είναι μια μέθοδος επικοινωνίας και οι γονείς πρέπει να μάθουν πώς να αναγνωρίζουν το αίτιο ώστε να εφαρμόζουν την καλύτερη λύση. Στο "Όταν κλαίει ένα μωρό", η Sheila Kitzinger εξετάζει τους λόγους για τους οποίους κλαίνε τα μωρό και παρέχει πρακτική βοήθεια για να τα ηρεμήσετε, καθώς και τρόπους "συζήτησης" μαζί τους, για να κατανοήσετε τις ανάγκες τους.
Αντλώντας πληροφορίες από τις εμπειρίες ζωής εκατοντάδων γυναικών που έγιναν μητέρες και κατάφεραν με επιτυχία να ζήσουν με το κλάμα του μωρού τους, το "Όταν κλαίει ένα μωρό" δίνει πραγματικά θάρρος και πρακτικές συμβουλές σε όλους τους γονείς που προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για το ζωηρό μωρό τους.

Γράψτε τη δική σας κριτική