Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΤΥΦΛΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΤΥΦΛΑ ΣΗΜΕΙΑ

Γιατί οι έξυπνοι άνθρωποι κάνουν ηλίθια πράγματα

Συγγραφέας: ΒΑΝ ΧΕΚ ΜΑΝΤΛΙΝ

Κωδικός: #BK226952
Εκδόσεις: MODERN TIMES
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 978-960-691-729-5
Αριθμός σελίδων: 316

Δείτε την περιγραφή

Προσφορά Αρχική τιμή: 16,98€
greekbooks.gr: 4,97€
Κερδίζετε: 12,01€ (71%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιγραφή

Η λογική και η ορθή κριση χαρακτηρίζει τον ανθρώπινο νου σε ποσοστό ογδόντα με ενενήντα τοις εκατό των περιπτώσεων. Τι γίνεται, όμως με τις υπόλοιπες, περιπτώσεις, όταν σπεύδουμε να βγάλουμε συμπεράσματα, όταν δε δίνουμε στον εαυτό μας το χρόνο να σκεφτεί διεξοδικά κάποια κατάσταση ή όταν βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος;

Σε αυτό το βιβλίο, η κλινική ψυχολόγος Madeleine L. Van Hecke επεξηγεί πώς οι γκάφες δεν είναι απλώς περιστατικά, κατά τα οποία συμπεριφερθήκαμε «τόσο ανόητα», και αποδίδει τις πράξεις αυτές σε τυφλά σημεία - σε στιγμιαία σφάλματα που συμβαίνουν όταν κάποιο πλεονέκτημα μας στρέφεται εναντίον μας και γίνεται το μεγαλύτερο μειονέκτημα.

Σελίδες με παραδείγματα και τακτικές για να καταπολεμάμε εκείνες τις στιγμές που λέμε «Αν είναι ποτέ δυνατόν», το βιβλίο Τυφλά Σημεία είναι ένα πνευματώδες αντίδοτο στις αβάσιμες σκέψεις. Μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τα τυφλά μας σημεία, να διευρύνουμε τους δημιουργικούς μας ορίζοντες, να επιλύουμε ουσιαστικά τα προβλήματά μας και να τα βγάζουμε πέρα με τα εκνευριστικά τυφλά σημεία των άλλων.

Κριτικές Πελατών

  • 03/02/2016
    Γωγώ
    Πολύ ωραίο. Έξυπνο, δεν σε αφήνει να βαρεθείς παρά το αντικείμενο του και δε βγαίνει ποτέ από το μυαλό σου γιατί τις συμπεριφορές που περιγράφονται τις συναντάς καθημερινά. Τότε λες "πρέπει να του χαρίσω αυτό το βιβλίο για να καταλάβει τι κάνει". Εκτός από τους άλλους, πιάνεις συχνά τον εαυτό σου να κάνει λάθη. Και είναι σπουδαίο να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τα λάθη σου.

Γράψτε τη δική σας κριτική