Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΥΠΝΟΥ

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΥΠΝΟΥ

Μετάφραση: ΜΑΡΚΟΖΑΝΕ ΕΦΗ
Κωδικός: #BK276411
Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 978-960-566-493-0
Αριθμός σελίδων: 192

Δείτε την περιγραφή

Αρχική τιμή: 8,80€
greekbooks.gr: 7,92€
Κερδίζετε: 0,88€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν κάποια στιγμή της ζωής τους από έλλειψη ύπνου. Ο ύπνος επηρεάζει όχι μόνο τον τρόπο που σκέφτεστε και φέρεστε αλλά και το πώς αισθάνεστε, οργανικά και συναισθηματικά. Κατά συνέπεια, η διευθέτηση του προβλήματος θα αλλάξει, χωρίς υπερβολή, τη ζωή σας. Οι εύκολες στην εφαρμογή τους στρατηγικές και οι τεχνικές που προτείνονται σε αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσουν κατ' αρχάς άμεσα αλλά και στο μέλλον.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Στην εποχή που ζούμε τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και η ζωή αποδεικνύεται αρκετά δύσκολη. Τρέχουμε συνεχώς προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ πασχίζουμε να αντεπεξέλθουμε στην πίεση που δεχόμαστε από εξωτερικούς παράγοντες, και ακόμα περισσότερο από τον ίδιο μας τον εαυτό. Όσο πιο πολλές επιλογές έχουμε, τόσο αυξάνονται και οι ευθύνες μας και συχνά αυτό αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την εμφάνιση άγχους, δυστυχίας και ανασφάλειας. Ελάχιστοι είναι εκείνοι (εάν υπάρχουν κάποιοι) που νιώθουν ότι αποδίδουν άψογα στην δουλειά, στις σχέσεις και γενικότερα σε όλους τους τομείς της ζωή τους. Οι περισσότεροι από εμάς χρειαζόμαστε κατά διαστήματα κάποια βοήθεια -μια ώθηση που να μας δείξει πώς να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας, πώς να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τη ζωή και να αισθανθούμε πιο ολοκληρωμένοι.
Στόχος αυτής της σειράς είναι να σας βοηθήσει να κατανοήσετε γιατί νιώθετε, σκέπτεστε και συμπεριφέρεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, και ύστερα να σας προσφέρει τα εργαλεία ώστε να προχωρήσετε σε θετικές αλλαγές.
Μπορείτε να επιλέξετε να νιώσετε καλύτερα και αυτά τα βιβλία θα σας δείξουν τον τρόπο για να το κάνετε. 

Γράψτε τη δική σας κριτική