Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΔΙΠΤΥΧΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2013

ΔΙΠΤΥΧΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2013

Κωδικός: #BK268311
Έτος έκδοσης: 2013
Αριθμός σελίδων: 1241

Δείτε την περιγραφή

greekbooks.gr: 21,80€
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Τα ανά χείρας "Δίπτυχα της Εκκλησίας της Ελλάδος" του σωτηρίου έτους 2013, ως είθισται κατ' έτος, έχουν αφιερωθή, Συνοδική Διαγνώμη, εις την συμπλήρωσιν 1150 ετών από της ιεραποστολικής δραστηριότητος των Θεσσαλονικέων Ελλήνων αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου των αυταδέλφων, αποσταλέντων τω 863 προς εκχριστιανισμόν των Σλαύων. Το σχετικόν εισαγωγικόν σημείωμα συνέταξεν ο ελλογιμώτατος κ. Δημήτριος Γόνης, ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

Το πρώτον μέρος των Διπτύχων, το τιτλοφορούμενον "Κανονάριον - Λειτουργικοί Τυπικαί Διατάξεις - Κυριακοδρόμιον και Μηνολόγιον του 2013", παρέχει τας απαραιτήτους οδηγίας δια την ακριβή τέλεσιν των καθ' ημέραν ιερών ακολουθιών προς υποβοήθησιν των λειτουργών και των ιεροψαλτών.

Εις το δεύτερον μέρος, το τιτλοφορούμενον "Επετηρίς - Κανονική Οργάνωσις της Ορθοδόξου Εκκλησίας", αναγράφονται λεπτομερώς τα στοιχεία της διοικητικής διαρθρώσεως των Πρεσβυγενών Πατριαρχείων και των Αυτοκεφάλων και Αυτονόμων Εκκλησιών προς ενημέρωσιν του χριστεπωνύμου πληρώματος. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Γράψτε τη δική σας κριτική