Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Εταιρεία

Εταιρικό προφίλ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.greekbooks.gr ξεκίνησε τη δραστηριότητά του τον Ιούνιο του 1999, σε μια εποχή που η έννοια των ηλεκτρονικών πωλήσεων ήταν ακόμα κάτι το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Η δημιουργία του προέκυψε ως ανταπόκριση στην ανάγκη των Ελλήνων του εξωτερικού να διατηρήσουν ζωντανή την επαφή τους με την ελληνική γλώσσα αλλά και να εκμηδενιστούν οι δυσκολίες πρόσβασής τους στην ελληνική βιβλιογραφία.
Το greekbooks.gr έγινε έτσι το πρώτο οργανωμένο και λειτουργικότερο ελληνικό e-shop για online αγορές βιβλίων, το οποίο γρήγορα απέκτησε την προτίμηση και την εμπιστοσύνη όχι μόνο του κοινού για το οποίο είχε αρχικά σχεδιαστεί, αλλά και ενός ευρύτερου ελληνόφωνου αναγνωστικού κοινού, που διέμενε είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Σταδιακά οι τίτλοι του e-shop διευρύνθηκαν, με αποτέλεσμα σήμερα να καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα θεματολογίας: λογοτεχνικά, εκπαιδευτικά, επιστημονικά, παιδικά, αλλά και βιβλία ειδικών ενδιαφερόντων, όπως αθλητισμός, μαγειρική, μουσική, θέατρο, ψυχολογία και πολλά άλλα. Πέρα από τα ελληνόγλωσσα βιβλία, διατίθενται επίσης και τίτλοι ξενόγλωσσοι, ενώ ακολουθώντας τις επιταγές των νέων τεχνολογιών όσον αφορά τα βιβλία, το greekbooks.gr πλέον διαθέτει και τίτλους βιβλίων σε ηλεκτρονική μορφή (e-books).
Η σταθερή ανοδική πορεία του ηλεκτρονικού καταστήματος σταδιακά επέτρεψε τη διεύρυνση των προϊόντων του, έτσι ώστε παράλληλα με τα βιβλία να διατίθενται DVDs, CDs και Games, εξυπηρετώντας έτσι ένα ευρύτερο φάσμα ενδιαφερόντων των πελατών του.
Τα προϊόντα του online βιβλιοπωλείου greekbooks.gr αυτή τη στιγμή ξεπερνούν στο σύνολό τους τους 320.000 κωδικούς, ενώ το φυσικό απόθεμα των  εμπορευμάτων πλησιάζει τα 3.000.000 τεμάχια!
Επιπλέον, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις του ηλεκτρονικού επιχειρείν, το Φεβρουάριο του 2007 η ομάδα του greekbooks.gr δημιούργησε ένα πρωτοποριακό e-shop διακίνησης σπάνιων, εξαντλημένων και μεταχειρισμένων βιβλίων. Στο www.spaniavivlia.gr, το μοναδικό ελληνικό e-παλαιοβιβλιοπωλείο, μπορεί κανείς να εκδηλώσει ενδιαφέρον αναζήτησης αγαπημένων βιβλίων ανάμεσα σε περισσότερους από 15.000 τίτλους ή να ζητήσει όποιον άλλο τίτλο επιθυμεί.
Από τον Δεκέμβριο του 2016 ο εμπορικός τίτλος www.greekbooks.gr ανήκει στην εταιρεία ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.E.

Αρχές του 2017 θα ξεκινήσει η λειτουργία του πρώτου φυσικού καταστήματος, στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.
 

Η εικόνα μας είναι η κληρονομιά μας!
Η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία μας προς τους πελάτες της αλλά και προς τους προμηθευτές/συνεργάτες της επιβεβαιώνεται από το πλούσιο πελατολόγιό της και από την εικόνα αξιοπιστίας που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στην αγορά ως online βιβλιοπωλείο. Η έμπειρη ομάδα πωλητών του greekbooks.gr είναι πάντα στη διάθεση των πελατών, εξυπηρετώντας τηλεφωνικά κάθε αίτημα, ενώ οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται άμεσα, με αποτέλεσμα να παραδίδονται το γρηγορότερο δυνατόν.
Η πρώτη επιβράβευση για το e-shop greekbooks.gr ήρθε στα Web Awards 2000 όταν τιμήθηκε με το Πρώτο Βραβείο για Best e-Shop Site.
Μέχρι και σήμερα το online βιβλιοπωλείο greekbooks.gr διατηρεί στοιχεία που αποδεικνύουν τη δυναμική του και τη διαφοροποίησή του στην αγορά.
Το e-shop greekbooks.gr αναγνωρίζεται ως leader σε ό,τι αφορά στα ελληνικά online βιβλιοπωλεία, με πελάτες και αναγνωρισιμότητα σε όλο τον κόσμο.


Η Αποστολή μας
Στόχος του online βιβλιοπωλείου greekbooks.gr είναι να αποτελεί για το σύνολο του Ελληνισμού που χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για τις αγορές του, τον πληρέστερο, λειτουργικότερο και ποιοτικότερο σε εξυπηρέτηση e-προορισμό αγορών και απόκτησης πληροφοριών, κυρίως γύρω από τον κόσμο του βιβλίου.

Σκοπός είναι να καθιερωθεί το greekbooks.gr στην αντίληψη του κοινού του ως η πρώτη, δυναμικότερη και ποιοτικότερη επιλογή του για αξιόπιστες online αγορές στο Internet.
 
Στοιχεία Εταιρείας
ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.E.
ΑΦΜ: 999644463
ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

Ταχυδρομική διεύθυνση:
Φειδίου 18, ΤΚ 10678, Αθήνα
Τηλ. Κέντρο: 210 25.88.151