Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Αλλαγή Προσωπικών Στοιχείων


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξετε όποτε το θελήσετε, μέρος ή το σύνολο των προσωπικών στοιχείων που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή ή την πρώτη παραγγελία σας.
 
Προσωπικά Στοιχεία:
Μπορείτε να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία κάνοντας Είσοδο. Πραγματοποιήστε τις αλλαγές που επιθυμείτε στην φόρμα "Προσωπικά Στοιχεία" και κάνετε κλικ στο πεδίο "Ενημέρωση στοιχείων".
Τα στοιχεία που επιδέχονται αλλαγές από αυτό το πεδίο είναι τα: Ονοματεπώνυμο, Ε-mail, Τηλέφωνο, Φύλο, Προσωπικός Κωδικός Πρόσβασης, Ημ/νία Γέννησης, Στοιχεία Τιμολογίου καθώς και η Επιλογή Αποστολής Newsletter.
 
 
Στοιχεία Διεύθυνσης:
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τροποποιήσετε,να διαγράψετε ή να προσθέσετε διευθύνσεις, χρειάζεται από το πλαϊνό μενού να επιλέξετε το πεδίο «Διευθύνσεις». Στο συγκεκριμένο πεδίο αναγράφονται οι διευθύνσεις που έχετε δηλώσει στο site. Η επιλεγμένη είναι αυτή που χρησιμοποιείτε έως σήμερα ως κύρια διεύθυνση.

 ♦ Τροποποίηση: Κάνετε κλικ στο πεδίο «Τροποποίηση» , ανοίγει η φόρμα με τα στοιχεία που έχετε δηλώσει, πραγματοποιείτε τις αλλαγές και κάνετε κλικ στο πεδίο «Αποθήκευση».
 ♦ Διαγραφή: Κάνετε κλικ στο πεδίο «Διαγραφή» και η συγκεκριμένη διεύθυνση διαγράφεται αμέσως.
 Προσθήκη Διεύθυνσης: Κάνετε κλικ στην επιλογή "Νέα Διεύθυνση", συμπληρώστε τα σχετικά πεδία και ολοκληρώστε τη διαδικασία πατώντας "Αποθήκευση".