Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Εγγραφή Μέλους


     ΝΕΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Αν είστε νέος πελάτης, για να πραγματοποιήσετε αγορές, για να εγγραφείτε στο newsletter ή για να αξιοποιήσετε άλλες υπηρεσίες, θα χρειαστεί να ανοίξετε λογαριασμό στο κατάστημά μας.
Πάνω δεξιά σεοποιαδήποτε σελίδα του greekbooks.gr, υπάρχει το εικονίδιο "Είσοδος / Εγγραφή" . Η εγγραφή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί κλικάροντας στο εικονίδιο στο Νέος Πελάτης. Αρχικά θα σας ζητηθεί ένα έγκυρο e-mail.

Αν έχετε ήδη δικό σας e-mail account θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα όπου υπάρχει μία φόρμα συμπλήρωσης των προσωπικών σας στοιχείων. Στην ίδια φόρμα θα πρέπει να συμπληρώσετε το e-mail σας και ένα προσωπικό κωδικό-τον οποίο επιλέγετε εσείς- και θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον έξι (6) χαρακτήρες, αριθμούς ή γράμματα, Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας κλικάρετε στην "Καταχώρηση στοιχείων" . Ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος!

Αν δεν έχετε λογαριασμό e-mail
και επιθυμείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό επιλέξτε αρχικά Νέος Λογαριασμός Email. Στη συνέχεια ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες.


Tip
! Αν έχετε βάλει κάποια προϊόντα στο καλάθι σας πριν τη δημιουργία λογαριασμού, κλικάρετε στην επιλογή "Παραγγελία". Θα οδηγηθείτε και πάλι στη φόρμα εγγραφής. Στη συνέχεια ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες.