Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

 

 
Κατά την διαδικασία της εγγραφής σας στο site σας ζητήθηκε εκτός από το e-mail σας και ένας προσωπικός κωδικός πρόσβασης που θα σας επιτρέπει να εισέρχεστε στον λογαριασμό σας στο greekbooks.gr.
 
Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον συγκεκριμένο κωδικό μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ. Σύντομα θα σας αποσταλεί e-mail από το κατάστημα μας το οποίο θα περιέχει αυτόν τον κωδικό. 
 
Αν παρ' όλα αυτά μετά από 24 ώρες δεν έχετε λάβει το email, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email στο accounts@greekbooks.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 2102588151.

Αν λάβετε σχετικό e-mail χωρίς να το έχετε ζητήσει εσείς, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στα παραπάνω στοιχεία.
  
Αν έχετε γεμίσει το καλάθι σας και είστε έτοιμοι για παραγγελία και ξεχάσετε τον κωδικό σας μπορείτε να κάνετε κλικ στο πεδίο "Ξέχασα τον κωδικό μου" που βρίσκεται κάτω από την φόρμα εισαγωγής των στοιχείων για log in. Θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με παραπάνω, θα λάβετε μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό e-mail που έχετε δηλώσει που θα αναφέρει τον κωδικό πρόσβασης.