Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Αναζήτηση Προϊόντων

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ & ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Στην κορυφή κάθε σελίδας, ακριβώς κάτω από το λογότυπο
greekbooks.gr , υπάρχει ένα ειδικό πεδίο που επιτρέπει τη γρήγορη αναζήτηση στο σύνολο του καταστήματος ή και επιλεκτικά σε ένα από τα τμήματά του (Βιβλία, CD, DVD, Παιχνίδια, Δώρα, Κόσμημα, Παιδί). Πληκτρολογήστε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα το όνομα του δημιουργού ή τον τίτλο του προϊόντος, ή μια λέξη-κλειδί από το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Σαν αποτέλεσμα θα πάρετε μία λίστα με τα προϊόντα που πληρούν τους όρους αναζήτησης. Π.χ. Ψάχνετε με τη λέξη-κλειδί " Ελλάδα" σε όλα τα προϊόντα. Θα σας εμφανιστεί μία λίστα προϊόντων στους τίτλους των οποίων περιέχεται η λέξη "Ελλάδα" είτε στον τίτλο, είτε στην περιγραφή του προϊόντος. Αριστερά από τα αποτελέσματα όμως, θα δείτε σε ποια τμήματα του greekbooks.gr υπάρχουν προϊόντα με αυτή τη λέξη-κλειδί και πόσα. Π.χ. Βιβλία (2243), Cd (233) κ.λ.π. Ακριβώς από κάτω υπάρχουν οι υποκατηγορίες τους που και αυτές με τη σειρά τους δείχνουν σε πόσα προϊόντα βρέθηκε η λέξη.

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Αν κλικάρετε σε οποιοδήποτε από τα τμήματα (Βιβλία, Μουσική, Ταινίες, Παιχνίδια, Δώρα, Κόσμημα, Παιδί) του greekbooks.gr, θα διαπιστώσετε ότι ανοίγει οριζοντίως μια μπάρα επιλογών. Η πρώτη αναφέρεται στην "Αναζήτηση". Από αυτό το πεδίο μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με ένα ή με όλα τα κριτήρια που περιέχει η φόρμα αναζήτησης του κάθε τμήματος. Συμπληρώνετε τα στοιχεία που θέλετε ή γνωρίζετε και κάνετε κλικ στο πεδίο «Αναζήτηση». Τα αποτελέσματα που θα εμφανιστούν αφορούν μόνο τα προϊόντα του τμήματος που πραγματοποιήσατε την αναζήτηση.
Εκτεταμένη αναζήτηση π.χ. βιβλίων: Μπορείτε να αναζητήσετε βιβλία μεμονωμένα ή συνδυαστικά με βάση τον "Τίτλο", το "Συγγραφέα" , τον "Εκδότη" , το "ISBN", την "Χρονολογία Κυκλοφορίας" , την "Τιμή" καθώς και την "Κατηγορία" που ανήκει ο εκάστοτε τίτλος.
Στα τμήματα της "Μουσικής", "Ταινιών", "Παιχνιδιών" ,"Δώρων", “ Κοσμήματος”, “Παιδιού”  η αναζήτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντίστοιχο τρόπο.

ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ
Τα αποτελέσματα είτε της Σύντομης είτε της Εκτεταμένης αναζήτησης μπορούν να ταξινομηθούν σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις. Στο πάνω μέρος της σελίδας των αποτελεσμάτων αναζήτησης υπάρχει το πεδίο «Ταξινόμηση κατά:» πατώντας το βελάκι δεξιά του scroll down εμφανίζεται μία πληθώρα επιλογών: Ημερομηνία φθίνουσα, Ημερομηνία αύξουσα, Τιμή αύξουσα, Τιμή φθίνουσα, Τίτλος αύξουσα, Τίτλος φθίνουσα,
BestSellers, Δημοφιλή (κριτικές). Επιλέξτε πως επιθυμείτε να ταξινομηθούν τα αποτελέσματα της αναζήτησης που πραγματοποιήσατε.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
Επιλέγετε το τμήμα που θέλετε να επισκεφτείτε στο greekbooks.grαπό την οριζόντια βασική μπάρα μενού, στη συνέχεια κι αφού έχετε επιλέξει τμήμα (Βιβλία, Μουσική, Ταινίες, Παιχνίδια, Δώρα, Κόσμημα, Παιδί) εμφανίζεται μία δεύτερη οριζόντια μπάρα μενού κάτω από την βασική όπου ταξινομεί τα προϊόντα του τμήματος κατά:
         Νέες κυκλοφορίες: Πατώντας αυτό το κουμπί σε κάθε ένα τμήμα του καταστήματός μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νέες κυκλοφορίες, με βάση την κατηγορία που ανήκει το εκάστοτε προϊόν.
         BestSellers: Σας δίνεται η δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα προϊόντα που προτίμησαν περισσότερο οι πελάτες από το κατάστημά μας το τελευταίο διάστημα.
o        ΤOP 10 (Homepage):  Στην κεντρική σελίδα του καταστήματός μας, μπορείτε πατώντας στο "Τop 10" και επιλέγοντας την κατηγορία των προϊόντων  που σας ενδιαφέρει (Βιβλία, Μουσική, Ταινίες, Παιχνίδια, Δώρα, Κόσμημα, Παιδί), να ενημερωθείτε για τα 10 πρώτα σε πωλήσεις προϊόντα της συγκεκριμένης κατηγορίας, το τελευταίο διάστημα στο greekbooks.gr.
 
         Προσφορές: Σε κάθε τμήμα του καταστήματος μας υπάρχουν προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά. Κάνοντας κλικ στο πεδίο «Προσφορές» ενημερώνεστε για αυτά τα προϊόντα κάθε τμήματος! Το κάθε προϊόν που είναι σε προσφορά συμβολίζεται με το , γι’ αυτό αν κατά την περιήγηση σας στο siteδείτε προϊόν με αυτή την ένδειξη να γνωρίζετε ότι είναι προσφορά!
♦    Υπό έκδοση / Προσεχώς: Αυτό το πεδίο σας ενημερώνει για τα προϊόντα που προσεχώς θα είναι διαθέσιμα στην αγορά.
♦    Σπάνια / Μεταχειρισμένα Βιβλία: Στο τμήμα «Βιβλία» του καταστήματός μας θα βρείτε την επιλογή Σπάνια/ Μεταχειρισμένα Βιβλία όπου σας βοηθά να αποκτήσετε βιβλία που επιθυμείτε αλλά δεν υπάρχουν πλέον στην αγορά.
ΣΠΑΝΙΑ/ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ: Πιο συγκεκριμένα
Το greekbooks.gr έχει εισάγει εδώ και αρκετά χρόνια ένα μοναδικό θεσμό στην εξυπηρέτηση των πελατών του. Δημιουργήσαμε μία κατηγορία αναζήτησης σπάνιων βιβλίων. Από εδώ ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μας γράψει και να μας ζητήσει είτε το είδος του βιβλίου που τον ενδιαφέρει, είτε τον ακριβή του τίτλο, συγγραφέα και έκδοση. Το greekbooks.gr είναι σε επαφή με αρχειακά βιβλιοπωλεία, βιβλιοπωλεία δηλαδή που έχουν σπάνια βιβλία τα οποία τα αποκτούν από πωλήσεις ιδιωτικών συλλογών είτε τα βρίσκουν στην αγορά. Υπάρχει περίπτωση για ένα πολύ σπάνιο βιβλίο να υπάρχει μόνο σε φωτοτυπία, οπότε σας ενημερώνουμε αν το θέλετε με αυτήν τη μορφή. Τα βιβλία αυτά είναι ως επί το πλείστον από δεύτερο χέρι.
Πώς δουλεύει η υπηρεσία; Έστω ότι σας ενδιαφέρει να βρείτε βιβλία για ένα συγκεκριμένο μέρος, την Κρήτη για παράδειγμα. Μας στέλνετε ένα e-mail μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει στην σελίδα των σπάνιων βιβλίων ( greekbooks.gr > Βιβλία > Σπάνια/ Μεταχειρισμένα Βιβλία ή greekbooks.gr > Εξυπηρέτηση πελατών > Αναζήτηση > Δε βρήκα αυτό που ήθελα) . Εμείς μόλις το παραλάβουμε, θα έρθουμε σε επαφή με τους συνεργάτες μας. Εκείνοι με την σειρά τους θα μας δώσουν τους τίτλους όλων των βιβλίων για την Κρήτη που έχουν εκείνη την χρονική στιγμή στη διάθεσή τους. Θα σας στείλουμε με e- mail τους τίτλους αυτούς και θα αποφασίσετε αν θέλετε κάποιο από τα βιβλία αυτά. Εναλλακτικά αν ψάχνετε για κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο , τότε μπορείτε να το γράψετε στην φόρμα και εμείς θα ψάξουμε για εσάς χωρίς να δεσμεύεστε για την αγορά του. Αν και όταν το βρούμε, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την κατάστασή του αλλά και την τιμή του. Η παραγγελία εκτελείται μόνο κατόπιν δικής σας έγκρισης.