Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
       ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Επιλέγετε στη φόρμα παραγγελίας "Αντικαταβολή". Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε το κόστος με μετρητά στον courier με την παραλαβή της παραγγελίας σας. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή αφορά μόνο παραγγελίες εσωτερικού.
 
         ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ & ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ
Αν επιλέξετε την πληρωμή με "κάρτα" στην φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας (τύπος κάρτας, αριθμός κάρτας, κωδικό ασφαλείας κάρτας, ονοματεπώνυμο κατόχου και την ημερομηνία λήξης της κάρτας). Το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα greekbooks.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard, & American Express.
 
 

 

 

 

 

 

Πλέον έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας στο greekbooks.gr μέσω Pay Pal. Δημιουργώντας λογαριασμό Pay Pal (αν δεν έχετε ήδη) δεν χρειάζεται να καταχωρήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας στο κατάστημα παρά μόνο στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Aποτελεί έναν απόλυτα ασφαλή μεσάζοντα, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

 

Οι συναλλαγές σας με το greekbooks.gr είναι απόλυτα ασφαλείς. Η χρήση του πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL (Secure Socket Layers), του πιο προηγμένου πρωτοκόλλου ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών στο Internet, είναι η εγγύηση που ζητάτε. Το πρωτόκολλο κωδικοποίησης που χρησιμοποιεί το Greekbooks.gr είναι αυτό της VeriSign της εταιρείας που υποστηρίζει το 98% των ηλεκτρονικών συναλλαγών που γίνονται στο Internet. Το πρωτόκολλο αυτό κωδικοποιεί όλα τα δεδομένα που μεταδίδονται στον κυβερνοχώρο, με δυνατότητα κωδικοποίησης 128 bit.
Αξίζει να σημειωθεί πως για λόγους απόλυτης ασφάλειας των πελατών μας κανένα στοιχείο της πιστωτικής κάρτας δεν παραμένει στο σύστημα του καταστήματός μας. Γι' αυτόν το λόγο για κάθε παραγγελία που θα πραγματοποιείτε και θα επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα θα σας ζητάτε να συμπληρώσετε εκ νέου τα στοιχεία. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση που η παραγγελία για οποιονδήποτε λόγο αποσταλεί έναν μήνα αργότερα από την ημέρα της παραγγελίας.

 
       ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑ (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ)
Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής εξοφλείτε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. 

Η κατάθεση – για τη δική σας βέλτιστη εξυπηρέτηση- χρειάζεται να γίνει ΜΟΝΟ όταν συγκεντρωθούν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας στα γραφεία μας. Τότε θα σας αποσταλεί στο e-mail που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας, ειδοποίηση με το ακριβές ποσό που πρέπει να κατατεθεί καθώς και τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που θα πρέπει να γίνει η κατάθεση. Η εξόφληση της παραγγελίας είναι καλύτερο, προς αποφυγή ταλαιπωρίας του πελάτη, να πραγματοποιείται μετά την παραλαβή του σχετικού e-mail. Η κατάθεση του εν λόγω ποσού θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 5 εργάσιμων ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα διαχείρισης παραγγελιών του greekbooks.gr.

Στο αποδεικτικό πληρωμής της τράπεζας είναι απολύτως απαραίτητο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη και ο αριθμός της παραγγελίας του (*μόλις γίνει κλικ στο πεδίο "καταχώρηση της παραγγελίας" εμφανίζεται στην οθόνη ο 5ψήφιος αριθμός αυτής. Επίσης ο συγκεκριμένος κωδικός αναγράφεται τόσο στο mail που λαμβάνει ο πελάτης αμέσως μετά την επιτυχημένη καταχώρηση της παραγγελίας του όσο και στα στοιχεία της παραγγελίας που μπορεί να δει στον λογαριασμό του κάνοντας log in στο www.greekbooks.gr).
Μετά την εξόφληση της παραγγελίας από τον πελάτη και την σχετική ειδοποίηση της τράπεζας για την συγκεκριμένη ενέργεια η παραγγελία αποστέλλεται.
 
Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού για κατάθεση είναι:
 

ALPHA BANK


Αριθμός λογαριασμού: 124 00 200 200 3294
IBAN: GR62 0140 1240 1240 0200 2003 294
SWIFT/BIC: CRBAGRAA
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.