Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%a4%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b5%cf%82
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ

ICE AGE

Διανομή: ODEON

Κωδικός: #DVD1362
Παραγωγή: FOX LORBER FILMS
Star Collection: όχι
Πλήθος DVD: 1
Γλώσσες: Αγγλικά
Ήχος: Dolby Digital 5.1
Παραγωγή του: 2002
Επιπλέον: Κινηματογραφικά τρέιλερ, διαφημιστικά με τον Σκρατ, δύο φιλμ μικρού μήκους, παρασκήνιο από τα γυρίσματα, σκηνές που κόπηκαν, κλιπ σε διάφορες γλώσσες, σκίτσα
Διάρκεια: 78'
Πρωτότυπος Τίτλος: ICE AGE
Ζώνη: 2-Ευρώπη
VHS: όχι
Εικόνα: ΑΝΑΜΟΡΦΙΚΗ 1,78:1, ΕΓΧΡΩΜΗ

Δείτε την περιγραφή

Προσφορά Αρχική τιμή: 11,50€
greekbooks.gr: 7,00€
Κερδίζετε: 4,50€ (39%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Την εποχή των παγετώνων ένα μαμούθ, ένας βραδύποδας και ένας τίγρης αναλαμβάνουν να επιστρέψουν ένα μωρό στους γονείς του. Όμως, στην πραγματικότητα ο τίγρης σκοπεύει να οδηγήσει το παιδί στα... δόντια της αγέλης.

Κριτικές Πελατών

  • 03/12/2012
    ΡΕ.ΚΥ....
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ.............ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γράψτε τη δική σας κριτική