Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Οδηγίες/FAQ

Με την αγορά σας από το www.greekbooks.gr ενός ebook θα σας ζητηθεί, να δημιουργήσετε λογαριασμό στο www.readpoint.gr . Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο www.readpoint.gr θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε βάζοντας τα στοιχεία πρόσβασης που έχετε στο www.readpoint.gr.

Στην συνέχεια και αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα πρέπει να κατεβάσετε τον Read Point Reader και να τον εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας εκτελώντας το πρόγραμμα setup.exe. Ολοκληρώνοντας την εγκατάσταση θα σας ανοίξει ο download manager του ReadPoint, στην επιλογή: Ορισμός Ηλεκτρονικού Περιπτέρου. Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία μέλους για το Read Point που δηλώσατε κατά την διάρκεια της αγοράς του ηλεκτρονικού βιβλίου από το www.greekbooks gr.

Αφού ολοκληρωθούν τα παραπάνω βήματα τα έντυπα κατεβαίνουν αυτόματα στον υπολογιστή σας με τη βοήθεια ενός ειδικού προγράμματος του ReadPoint download manager. Το πρόγραμμα αυτό, που ξεκινάει αυτόματα κάθε φορά που ανοίγετε τον υπολογιστή σας, κατεβάζει αυτόματα στον υπολογιστή σας τα ψηφιακά σας έγγραφα όποτε αυτά είναι διαθέσιμα.

Οδηγίες σχετικά με το download και την εγκατάσταση του Read Point Reader θα βρείτε εδώ

Ta ebooks  δεν είναι ακόμη συμβατα με συσκευές kindle της Amazon και με e-readers.