Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%9c%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae
ΣΤΟΧΟΣ

ΣΤΟΧΟΣ

Κωδικός: #CD213020
Δισκογραφική Εταιρία: UMG
Format: CD 1
Τραγούδια:

1. Madame (Padam Padam)
2. Κάτι Καλύτερο
3. Πως Να Την Πεις Την Αγάπη (Mi Servirebbe Sapere)
4. Απλά
5. Ένα Τραγούδι Που Δεν Μπορεί Να Γραφτεί
6. Στόχος
7. Θερια Όνειρα
8. Ηράκλειτος
9. Σκουπιντουμπιντουμπιντου
10. Ο Χαζός (Demain J’ Arête)
11. Σονάτα Σε Ντο Μειζονα Για Πιάνο 4 Χερια & Φωνάρα
 


Δείτε την περιγραφή

greekbooks.gr: 9,70€
Διαθεσιμότητα: Απόστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον προμηθευτή
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

«ΣΤΟΧΟΣ» είναι ο τίτλος του νέου cd του Πάνου Μουζουράκη, που κυκλοφορεί από την MINOS EMI.
Περιέχει  έντεκα τραγούδια, σε μουσική των Αντώνη Σκόκου, Πάνου Μουζουράκη, Θέμη Καραμουρατίδη, Απόστολου Βαλαρούτσου και στίχους του ίδιου  και των Παντελή Αμπατζή, Νίκου Μωραΐτη, Κώστα Ξηρομερίτη,  Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Ο Πάνος  Μουζουράκης  ερμηνεύει με ελληνικούς στίχους τρία τραγούδια, το Padam Padam, το Mi servirebbe sapere, που είναι το τραγούδι «Πώς να την πεις την αγάπη», που ήδη ακούγεται στα ραδιόφωνα και το  Demain  j’ arête.

Ο ίδιος παρουσιάζει το νέο του album:
«Κύριοι και "Madam" s,
Κάτι καλύτερο από την αγάπη μου δεν έχω να σας δώσω. Και πως να την πεις την αγάπη; πως να την εκφράσεις πιο όμορφα και απλά, απ’  ότι  με ένα τραγούδι! Που δεν μπορει να γραφτεί όμως αν δεν είναι στόχος  η επικοινωνία αυτής της αγάπης. Γιατί σε ένα κόσμο που συνέχεια αλλάζει, αλλά-δε-ζει, που  «τα πάντα ρει»,  όπως έλεγε ο Ηράκλειτος, θεωρώ ότι η μόνη αξία που παραμένει σταθερή είναι αυτή. Μέσα στο δίσκο αυτό υπάρχουν οι αλήθειες μου, φόβοι μου, ελπίδες μου, φαντάσματα και άλλα θεριά.  Όνειρα που μοιράστηκα με τους φίλους που με βοήθησαν με τους στίχους και τις μουσικές τους. Και ενώ το παρουσιάζω πολύ βαθύ και βαρύ όλο το έργο, προς το τέλος μπορεί να σκοντάψετε πάνω σε ένα τραγούδι που λέγεται ¨Σκουμπιντουμπιντουμπιντού¨,  και να σας φανεί κάπως χαζό... σσσσς• υπομονή δυο τραγούδια παρακάτω θα ολοκληρωθεί το μεγαλειώδες  αυτό αριστούργημα με όλη την σοβαρότητα, ψώνιο, αυτοσαρκασμό και την αγάπη που εξαρχής υποσχέθηκα με μια σονάτα σε Ντο μείζονα για πιάνο τέσσερα χέρια και φωνάρα.»
 

Γράψτε τη δική σας κριτική