Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΤΑΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

Ο Τάσος Ανδρεάδης γεννήθηκε στο Μόναχο Γερμανίας τον Μάιο του 1977.

Μεγάλωσε και έζησε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ενώ τα τελευταία χρόνια και πριν φύγει στο εξωτερικό ήταν κάτοικος του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Στα 18 του και μετά το Λύκειο σπουδάζει μαγειρική τέχνη στα Ι.Ε.Κ. Ν. Μουδανιών και εργάζεται ως Β΄ Μάγειρας για 2 χρόνια στο ξενοδοχείο «Alexandros Palace Hotel and Suites» στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής. Τον Ιανουάριο του 1997 υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία ως μάγειρας στη Δ΄ Μοίρα Καταδρομών, καθώς και στη Λέσχη Αξιωματικών Ρεντίνας.

Αμέσως μετά, το 1999, προσλαμβάνεται από την Hyatt Regency Θεσσαλονίκης και συμμετέχει στο άνοιγμα του 5άστερου ξενοδοχείου της ως Β΄ Μάγειρας. Υπό τις οδηγίες των Mathew Mitnitski και αργότερα του Μichel Jost γίνεται Α΄ Μάγειρας στο ξενοδοχείο, ενώ λίγους μήνες μετά προσλαμβάνεται από την Αμερικανική Πρεσβεία ως Αρχιμάγειρας, έχοντας την πλήρη επιμέλεια των προσωπικών αλλά και των επαγγελματικών γευμάτων των εκάστοτε Αμερικανών Προξένων στη Θεσσαλονίκη.

Το 2004 συμμετέχει παράλληλα στο άνοιγμα του θεματικού εστιατορίου Περί Ορέξεως στους Αμπελόκηπους, κάνοντάς το σημείο συνάντησης για αστέρες του καλλιτεχνικού και του θεατρικού χώρου.

Λίγα χρόνια αργότερα και μετά από 8 χρόνια στο Αμερικανικό Προξενείο, προσλαμβάνεται ως R&D Chef από εταιρεία παραγωγής πρώτων υλών και βοηθητικών προϊόντων μαγειρικής στον χώρο της μαζικής εστίασης. Στα 5,5 χρόνια που εργάζεται εκεί, δημιουργεί επιτυχημένα προϊόντα που απευθύνονται τόσο στον επαγγελματία όσο και στο Retail. Μαρινάδες, καρυκεύματα, σάλτσες και dressings είναι κάποια από τα είδη επάνω στα οποία αποκτάει εξειδικευμένη γνώση, όντας πλέον στον χώρο της Έρευνας και της Ανάπτυξης.
Ιδρύει τον γαστρονομικό ιστότοπο www.cooknews.gr, ενώ παράλληλα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με την άλλη μεγάλη του αγάπη, το ραδιόφωνο, κάνοντας πρωινές ραδιοφωνικές εκπομπές στον 1055 Rock Θεσσαλονίκης.

Παρακολουθεί μαθήματα στην Κρατική Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Θεσσαλονίκης και εμπλέκεται όλο και περισσότερο στον χώρο του κρεατοσκευάσματος, κάνοντας παρουσιάσεις σε όλη την Ελλάδα και δημιουργώντας πλέον προϊόντα εξειδικευμένα και για το κρεοπωλείο.
Το 2013 φεύγει για το εξωτερικό καθώς ενσωματώνεται ως Innovation Chef στο δυναμικό της Unilever και συγκεκριμένα στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Knorr.

Στα 3 χρόνια που εργάζεται στην ιστορική εταιρία συνεχίζει να αποκομίζει πολύτιμη εμπειρία πάνω στον σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων που απευθύνονται στον χώρο του Retail και στον τελικό καταναλωτή.

Ο Τάσος Ανδρεάδης είναι ενεργό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος και κατέχει τον τίτλο του επιθεωρητή πιστοποίησης ποιότητας συστημάτων HACCP από την TÜV Hellas.

 
Βρέθηκαν 1 αποτελέσματα | Σελίδα 1 από 1
Ταξινόμηση κατά :

GOURMEAT: ONE STEP BEYOND
Αρχική τιμή: 38,00€
greekbooks.gr: 34,20€
Κερδίζετε: 3,80€ (10%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι