Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

ΚΑΝΝΑΒΑΣ
Ειδική Τιμή 15,26 € was 19,08 €
SKU
BK123400
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η επιθυμία μας να προσφέρουμε στους μελετητές αγγλοφώνων χημικών συγγραμμάτων ένα απαραίτητο βοήθημα, μας οδήγησε στην απόφαση να εκδόσουμε αυτό το λεξικό.
Για να διευκολυνθεί ο αναγνώστης η μεταφραζόμενη λέξη αναφέρεται με στοιχεία έντονου μαύρου χρώματος. Κάτω από αυτήν αναφέρονται, με ασθενέστερα στοιχεία, πλήθος λέξεις με τις οποίες συνδυάζεται στην χημική ορολογία καθώς και η μετάφρασή τους
Η επιθυμία μας να προσφέρουμε στους μελετητές αγγλοφώνων χημικών συγγραμμάτων ένα απαραίτητο βοήθημα, μας οδήγησε στην απόφαση να εκδόσουμε αυτό το λεξικό.
Για να διευκολυνθεί ο αναγνώστης η μεταφραζόμενη λέξη αναφέρεται με στοιχεία έντονου μαύρου χρώματος. Κάτω από αυτήν αναφέρονται, με ασθενέστερα στοιχεία, πλήθος λέξεις με τις οποίες συνδυάζεται στην χημική ορολογία καθώς και η μετάφρασή τους. Έτσι στο λεξικό η μετάφραση, όχο μόνο λέξεων αλλά και ολόκληρων χημικών εκφράσεων καθώς και χημικοί τύποι.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΚΑΝΝΑΒΑΣ
ΕκδότηςΚΑΡΔΑΜΙΤΣΑ
Σελίδες264
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 1977
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top