Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ PC

Ειδική Τιμή 20,92 € was 27,89 €
SKU
BK154288
Εξαντλημένο
Ένας πραγματικός θησαυρός γνώσεων, συμβουλών, και λύσεων. Σε 22 ενότητες καλύπτει συστηματικά όλες τις περιοχές συνηθισμένων (αλλά και όχι και τόσο συνηθισμένων) προβλημάτων που προκαλούνται στους προσωπικούς υπολογιστές από κάθε λογής αιτίες. Προβλήματα καταρρεύσεων που τρομοκρατούν κάθε χρήστη, προβλήματα "στην καρδιά" του υπολογιστή, ύποπτοι θόρυβοι και καθυστερήσεις, προβλήματα συνδέσεων, εισόδων προς και εξόδων από την κεντρική μονάδα των υπολογιστών, οθονών καθοδικού σωλήνα και οθονών LCD, μονάδων δισκετών, σκληρών δίσκων, και μονάδων οπτικών CD, DVD, και των άλλων δίσκων αυτής της οικογένειας, προβλήματα με τις μονάδες και τους δίσκους Zip, προβλήματα εκκίνησης, και προβλήματα από λάθη χειρισμών του χρήστη, αλλά και κάθε λογής προβλήματα εκτυπώσεων και εκτυπωτών
Ένας πραγματικός θησαυρός γνώσεων, συμβουλών, και λύσεων. Σε 22 ενότητες καλύπτει συστηματικά όλες τις περιοχές συνηθισμένων (αλλά και όχι και τόσο συνηθισμένων) προβλημάτων που προκαλούνται στους προσωπικούς υπολογιστές από κάθε λογής αιτίες. Προβλήματα καταρρεύσεων που τρομοκρατούν κάθε χρήστη, προβλήματα "στην καρδιά" του υπολογιστή, ύποπτοι θόρυβοι και καθυστερήσεις, προβλήματα συνδέσεων, εισόδων προς και εξόδων από την κεντρική μονάδα των υπολογιστών, οθονών καθοδικού σωλήνα και οθονών LCD, μονάδων δισκετών, σκληρών δίσκων, και μονάδων οπτικών CD, DVD, και των άλλων δίσκων αυτής της οικογένειας, προβλήματα με τις μονάδες και τους δίσκους Zip, προβλήματα εκκίνησης, και προβλήματα από λάθη χειρισμών του χρήστη, αλλά και κάθε λογής προβλήματα εκτυπώσεων και εκτυπωτών. Επιπλέον, ο αναγνώστης θα βρει σε όλο το βιβλίο αμέτρητες πολύτιμες συμβουλές: από τις οδηγίες για την εργασία μέσα στο εσωτερικό των υπολογιστών και τις συμβουλές για λήψη και τήρηση εφεδρικών αντιγράφων, μέχρι τον τρόπο δημιουργίας και των εμπλουτισμό των δισκετών εκκίνησης στα Windows 98 και στα Windows 2000, όλα αναπτύσσονται εκτενώς και με χαρακτηριστική σαφήνεια.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σελίδες396
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top