Γνωρίστε την Οικογένεια Μπρίτζερτον: Βρείτε όλα τα βιβλία!
Στις 25 Δεκεμβρίου έκανε πρεμιέρα στο Netflix η σειρά με τίτλο «Bridgerton» και βρίσκεται στην 1η θέση στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού. Η σειρά του Netflix ξεπερνάει κάθε προσδοκία και βλέπουμε να διαπρέπει σε ΗΠΑ, Αγγλία, Ισπανία, Καναδά, Σουηδία, Βέλγιο, Μεξικό και πολλές χώρες ακόμα


Η σειρά είναι βασισμένη στο πρώτο από τα οκτώ βιβλία της σειράς «Οικογένεια Μπρίτζερτον», της Julia Quinn, κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Elxis, μιας από τις κορυφαίες και πολυβραβευμένες συγγραφείς ρομαντικών ιστορικών βιβλίων.
Η σειρά αποτελείται από 8 βιβλία στα οποία δίνεται έμφαση στις δυναμικές ηρωίδες που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και δεν περιμένουν κάποιον πρίγκιπα να τις σώσει.

Η Julia Quinn είναι πρώτη στην κατάταξη των πιο ευπώλητων συγγραφέων στους New York Times. Είναι πολυβραβευμένη, καθώς το 2010 κέρδισε το τρίτο της Βραβείο RITA μέσα σε μια τετραετία και είναι ένα από τα μόλις δεκαέξι μέλη του Hall of Fame των Συγγραφέων Ρομαντικών Μυθιστορημάτων της Αμερικής. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε 29 γλώσσες.

Βρείτε εδώ όλα τα βιβλία σε μοναδικές τιμές !!