Διακοπές ! Μην πάτε απροετοίμαστοι!

Επιτέλους μπήκε ο Ιούλιος ! Οι διακοπές είναι μια ανάσα μακριά μας!  

Για σένα που έχεις μόνιμα το άγχος της προετοιμασίας και της οργάνωσης, και που πάντα νιώθεις ότι κάτι έχεις ξεχάσει, ετοιμάσαμε τρομερές επιλογές για όλα αυτά που θα χρειαστείς στην παραλία! 

Είτε είσαι κατασκηνωτής, είτε προτιμάς ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, είτε έχεις μεγάλη οικογένεια και πας στην παραλία φορτωμένος με 5 τσάντες γεμάτες πράγματα, υπάρχουν κάποια απαραίτητα που δεν πρέπει να ξεχάσεις!

 

Κάθε χρόνο γκρινιάζεις ότι το νερό σου ζεσταίνεται αμέσως, και όλο γεμίζεις σακούλες με πλαστικά και σκουπίδια;;;

Η λύση είναι μια! Να έχεις παντού ένα θερμός Chilly's μαζί. Μ'αυτόν τον τρόπο γλιτώνεις και από τη ζέστη και από τα ανεπιθύμητα για όλους σκουπίδια στην παραλία. Η θερμοκρασία στο νερό ή τον καφέ σου παραμένει πάντα δροσερή και δίνεις και το καλό παράδειγμα σε όλους στην παρέα! Μη ξεχνάς ότι είναι και μια πολύ οικονομική λύση, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις απόσβεση το κόστος του! 

Βρες όλα τα μοναδικά σχέδια εδώ! 

Φέτος που όλα είναι τόσο ακριβά, όλοι σκεφτόμαστε ότι το meal prep είναι η λύση για κάθε μας εξόρμηση στην παραλία!

Άσε που αν είσαι και κατασκηνωτής πρέπει να το κάνεις έτσι κι αλλιώς. Σε πολλές ερημικές παραλίες, η αναζήτηση τροφής είναι πολύ δύσκολη υπόθεση ! Εξοπλίσου με ένα στυλάτο ψυγειάκι Lunchbag και προστάτευσε τα φρούτα σου και ό,τι άλλο έχεις σκεφτεί να πάρεις μαζί από τη ζέστη και την άμμο! Μη ξεχνάς ότι είναι μια αγορά που θα την χρησιμοποιείς και όλη την υπόλοιπη χρονιά, αφού είναι η ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα γεύματά σου στο γραφείο. Αν, επιπλέον, έχεις παιδιά είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίζεις να τρέφονται σωστά με πρώτες ύλες που έχεις επιλέξει εσύ.

Δεν είναι διακοπές αν δεν έχουν μουσική ! 

Με την παρέα σου, σας αρέσουν οι ερημικές παραλίες, οι ολοήμερες εκδρομές μέχρι το βράδυ. Πώς θα δεις το ηλοβασίλεμα στην παραλία χωρίς λίγη μουσική υπόκρουση;;

Ένα ασύρματο ηχείο είναι το απόλυτο must για τις διακοπές με παρέα! Βρες πολλές επιλογές σε μεγέθη, αλλά και σε αυτονομία και επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Τίποτα δεν είναι το ίδιο όμορφο όταν δε συνοδεύεται από την αγαπημένη σου μουσική! 

Διακοπές χωρίς βιβλίο... ΔΕΝ ειναι διακοπές! 

Εμείς αυτό το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα. Γι αυτό και έχουμε τα απολύτως απαραίτητα gadgets βιβλίου για το καλοκαίρι!

Μοναδικοί καλοκαιρινοί σελιδοδείκτες για να μη χάνεις τη σελίδα σου και για να μη καταστρέφεις τα αγαπημένα σου βιβλία: Είναι αυτό που χρειάζεσαι και δεν είχες σκεφτει!

Και το βράδυ στο camping που δε σε παίρνει ο ύπνος;; Αν είσαι βιβλιοφάγος, μια λάμπα ανάγνωσης είναι η λύση σου. Δίνει αρκετό φως για να διαβάζεις χωρίς να ενοχλείς και λειτουργεί με μπαταρίες. Επιπλέον, ένας φακός όπου και να είσαι είναι πάντα χρήσιμος. 

Φέτος το καλοκαίρι, κάνε έξυπνες και οικονομικές επιλογές που θα σε διευκολύνουν να σκέφτεσαι λιγότερο και να χαλαρώσεις περισσότερο! 

Καλές βουτιές!