Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Ειδική Τιμή 8,48 € was 10,60 €
SKU
BK122172
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Στη φιλολογία δεν ανήκουν μόνο τα υψηλά και μεγαλοπρεπή, ανήκουν και τα ταπεινά και τα φαινομενικώς ασήμαντα, ιδιαίτερα μέλιστα όταν προκαλούν συχνά λυτρωτικό γέλιο. Το έργο που επιλέξαμε να μεταφράσουμε είναι τα αστεία του Ιεροκλή, του νεοπλατωνικού φιλοσόφου, ο οποίος δίδαξε στην Αλεξάνδρεια από το 420 έως το 450 μ.Χ. Τα αστεία αυτά αποτελούν τον πρώτο τόμο της σειράς "Τα αστεία της αρχαίας Ελλάδας" η οποία ελπίζουμε κάποτε να ολοκληρωθεί
Στη φιλολογία δεν ανήκουν μόνο τα υψηλά και μεγαλοπρεπή, ανήκουν και τα ταπεινά και τα φαινομενικώς ασήμαντα, ιδιαίτερα μέλιστα όταν προκαλούν συχνά λυτρωτικό γέλιο. Το έργο που επιλέξαμε να μεταφράσουμε είναι τα αστεία του Ιεροκλή, του νεοπλατωνικού φιλοσόφου, ο οποίος δίδαξε στην Αλεξάνδρεια από το 420 έως το 450 μ.Χ. Τα αστεία αυτά αποτελούν τον πρώτο τόμο της σειράς "Τα αστεία της αρχαίας Ελλάδας" η οποία ελπίζουμε κάποτε να ολοκληρωθεί. Τα αστεία του Ιεροκλή(και του Φιλαγρίου του γραμματικού, όπως διασώθηκαν) αγαπήθηκαν ιδιαίτερα κατά τον προηγούμενο αιώνα και πολλά από αυτά συμπεριελήφθηκαν στις Χρηστομάθειες του Ραγκαβή π.χ από τις οποίες μάθαιναν τα πρώτα τους γράμματα τα παιδιά.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕκδότηςΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ISBN960-205-299-4
Σελίδες83
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 1994
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top