Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΜΥΡΑ ΚΑΙ ΧΟΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ
Ειδική Τιμή 7,61 € was 10,15 €
SKU
BK153762
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η αντιστασιακή συγγραφέας Ναταλία Αποστολοπούλου, στο βιβλίο της "Μύρα και χοές", επιστρατεύοντας όλες τις χαρισματικές της δυνάμεις, όλο τον εκφραστικό πλούτο μέσα απ' την απέραντη πίστη της στα ιδανικά του αγώνα, κατορθώνει να πείσει ιστορικά κι αισθητικά τον αποδέκτη του έργου της. Βιώνει κανείς μέσα απ' αυτό όσα βίωσε η ίδια, κάνοντας μνήμες του τις μνήμες της. Και τι μνήμες! Του τραγικού και της φρίκης! Αλλά και της βαθύτερης ικανοποίησης του αγωνιζόμενου εραστή της αξιοπρέπειας, που έδωσε όλο το είναι του για να λειτουργήσει στις συνειδήσεις το γίγνεσθαι της ανθρωπιάς
Η αντιστασιακή συγγραφέας Ναταλία Αποστολοπούλου, στο βιβλίο της "Μύρα και χοές", επιστρατεύοντας όλες τις χαρισματικές της δυνάμεις, όλο τον εκφραστικό πλούτο μέσα απ' την απέραντη πίστη της στα ιδανικά του αγώνα, κατορθώνει να πείσει ιστορικά κι αισθητικά τον αποδέκτη του έργου της. Βιώνει κανείς μέσα απ' αυτό όσα βίωσε η ίδια, κάνοντας μνήμες του τις μνήμες της. Και τι μνήμες! Του τραγικού και της φρίκης! Αλλά και της βαθύτερης ικανοποίησης του αγωνιζόμενου εραστή της αξιοπρέπειας, που έδωσε όλο το είναι του για να λειτουργήσει στις συνειδήσεις το γίγνεσθαι της ανθρωπιάς.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΕκδότηςΕΝΤΟΣ
ISBN960-8472-84-9
Σελίδες160
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top