Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΓΛΩΣΣΑ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Α' ΤΟΜΟΣ

ΜΑΚΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΕΥΓΙΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
Ειδική Τιμή 10,96 € was 14,61 €
SKU
BK185462
Εξαντλημένο
Το "Τετράδιο αντιγραφής και προετοιμασίας της ορθογραφίας" για τη Δ δημοτικού στηρίζεται στη δομή και στα μαθήματα του σχολικού βιβλίου "Η γλώσσα μου". Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι λειτουργικό και συγχρόνως ευχάριστο στους μαθητές, παρέχοντάς τους πρότυπο υλικό για να επαναλάβουν, να εμπεδώσουν και να κατακτήσουν δύο δομικά στοιχεία του γλωσσικού μαθήματος: -την ορθογραφία και -τον εμπλουτισμό του λεξιλογίου.
Αγαπητοί γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές, Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί το πρώτο τεύχος για το γλωσσικό μάθημα της Ε' τάξης του Δημοτικού σχολείου. Απευθύνεται σε όλους τους μαθητές, με στόχο να αναδείξει την κλίση καθενός και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και μέσα από τη δυναμική που αναπτύσσεται στο πλαίσιο των μαθητικών ομάδων. Επιδίωξη μας είναι η διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας, απαλλαγμένη από την "εσωστρέφεια" της σχολικής αίθουσας, να επιτρέψει στο μαθητή να δημιουργήσει ως ζωντανό κύτταρο του ευρύτερου εκπαιδευτικού συνόλου. Το βιβλίο αυτό συμπληρώνει και εμπλουτίζει το σχολικό εγχειρίδιο, ενώ βοηθά τον εκπαιδευτικό να εγκαταλείψει την άκαμπτη οργάνωση της διδασκαλίας μάθησης, προς όφελος της αμφίδρομης διαπροσωπικής επικοινωνίας. Τα μαθήματα σε κάθε ενότητα είναι δομημένα ως εξής: - Περίληψη και κεντρική ιδέα του μαθήματος - Ερμηνεία δύσκολων λέξεων και φράσεων - Ανάλυση των γραμματικών - συντακτικών φαινομένων - Εμπεδωτικές γραμματικές και συντακτικές ασκήσεις στα αντίστοιχα φαινόμενα - Επαναληπτικές και λεξιλογικές ασκήσεις - Σύγχρονες επικοινωνιακές προτάσεις γραπτής έκφρασης - Πληροφορίες, προτάσεις, δραστηριότητες που επεκτείνουν τους ορίζοντες του μαθητή και δίνουν τα ερεθίσματα για περαιτέρω έρευνα - Προτάσεις, οδηγίες αλλά και έτοιμα σχέδια εργασίας - Σταθμισμένα κριτήρια αξιολόγησης Πιστεύουμε πως η εργασία μας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και στις ανάγκες ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος και ότι θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τον Έλληνα μαθητή, ώστε να γνωρίσει καλύτερα και να αγαπήσει τη μητρική του γλώσσα.(από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΜΑΚΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΕΥΓΙΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ISBN960-442-336-1
Σελίδες352
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 2006
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top