Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΝΤΕ ΜΕΡΕΝΤΙΕ ΦΛΟΡΑΝΣ
Ειδική Τιμή 4,94 € was 6,59 €
SKU
BK154936
Εξαντλημένο
Παραγνωρισμένα για πολύ καιρό, τα σχέδια των παιδιών συγκεντρώνουν σήμερα ολοένα και περισσότερο το γενικό ενδιαφέρον. Η περιήγηση αυτή στον κόσμο της παιδικής ζωγραφικής γεννά μια σειρά από προβλήματα και τροφοδοτεί κάθε είδους ερμηνείες (ψυχολογικές, κοινωνιολογικές, αισθητικές). Υπάρχουν ωστόσο αναλύσεις που διαπνέονται από αισθητικές και παιδαγωγικές αντιλήψεις ξεπερασμένες και στενοκέφαλες, που συσκοτίζουν μάλλον το πρόβλημα αντί να το φωτίζουν
Παραγνωρισμένα για πολύ καιρό, τα σχέδια των παιδιών συγκεντρώνουν σήμερα ολοένα και περισσότερο το γενικό ενδιαφέρον. Η περιήγηση αυτή στον κόσμο της παιδικής ζωγραφικής γεννά μια σειρά από προβλήματα και τροφοδοτεί κάθε είδους ερμηνείες (ψυχολογικές, κοινωνιολογικές, αισθητικές). Υπάρχουν ωστόσο αναλύσεις που διαπνέονται από αισθητικές και παιδαγωγικές αντιλήψεις ξεπερασμένες και στενοκέφαλες, που συσκοτίζουν μάλλον το πρόβλημα αντί να το φωτίζουν. Στο έργο της αυτό η Φλοράνς ντε Μερεντιέ επιχειρεί αφενός μια κριτική επισκόπιση και εκτίμηση όλων αυτών των ερμηνειών και αφετέρου μια επισήμανση των όρων κάτω από τους οποίους οι ζωγραφικές παραγωγές των παιδιών μπορούν σήμερα να μελετώνται και να αξιολογούνται χωρίς να παραβλέπεται η ιδιαιτερότητα του παιδικού ψυχισμού.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΝΤΕ ΜΕΡΕΝΤΙΕ ΦΛΟΡΑΝΣ
ΕκδότηςΥΠΟΔΟΜΗ
Σελίδες164
ΜεταφραστήςΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top