Facebook Pixel

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Ειδική Τιμή 19,00 € was 35,75 €
SKU
BK343883
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
BARCODE ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΕΙΡΑ: ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΚΔΟΤΗΣ
       
9789606340871 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Έξυπνα τεστ προσχολικής (+ αυτοκόλλητα) ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
9789602998359 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Μαθαίνω να διαβάζω  ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
9789602999905 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Μαθαίνω στο παιδί μου μαθηματικά ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
9789602999882 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Μαθαίνω στο παιδί μου να γράφει ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
9789602999899 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Μαθαίνω στο παιδί μου να μετράει ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
9789606340857 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Μαθαίνω στο παιδί μου την αλφαβήτα με τα ζώα - ΝΕΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
9789602997420 Ψάρρη, Κατερίνα Πάω νηπιαγωγείο (+ διαδραστικό CD-ROM) ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ

Έξυπνα τεστ προσχολικής ηλικίας: Ένα ευχάριστο βιβλίο με αυτοκόλλητα που συνδυάζει τη χαρά του παιχνιδιού με ποικίλες, έξυπνες και γεμάτες χρώμα εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Με τη βοήθεια της πλούσιας εικονογράφησης, τα παιδιά παρατηρούν ομοιότητες και διαφορές μεταξύ δύο εικόνων, ξεχωρίζουν σχήματα και χρώματα, εξοικειώνονται με έννοιες σχετικές με ποσότητες πραγμάτων, τον τόπο και τον χρόνο. Επιπλέον, κατακτούν βασικές γνώσεις και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των γραμμάτων και των αριθμών. Έξυπνα τεστ για τη νοητική εξέλιξη των παιδιών και την ανάπτυξη δεξιοτήτων με αβίαστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Μαθαίνω να διαβάζω: Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να δώσουμε στους μικρούς μαθητές της πρώτης τάξης του σχολείου ένα απλό και ευχάριστο βοήθημα, που θα τους βοηθήσει να μάθουν να διαβάζουν εύκολα και γρήγορα. Με το βιβλίο μας αυτό το παιδί μπορεί να κάνει μεθοδικά, εύκολα και ευχάριστα τα πρώτα του βήματα στο χώρο της πρώτης ανάγνωσης. Με τη βοήθεια των κατάλληλων εικόνων μαθαίνει εύκολα και αφομοιώνει το κάθε καινούριο γράμμα. Βλέπει μετά την ανάλυση και τη σύνθεση των πρότυπων λέξεων και αντιλαμβάνεται, έτσι, το μηχανισμό της πρώτης ανάγνωσης.
Με τις πολλές και ποικίλες εμπεδωτικές ασκήσεις που ακολουθούν την παρουσίαση κάθε νέου γράμματος, το παιδί μπορεί να ξεκινήσει να διαβάζει μόνο του λέξεις και προτάσεις με τα γράμματα που έχει μάθει. Αυτό θα το χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα το κάνει αισιόδοξο.

Μαθαίνω στο παιδί μου μαθηματικά: Σ’ αυτό το πρωτότυπο βιβλίο, οι αριθμοί, οι πρώτες μαθηματικές έννοιες και οι αριθμητικές πράξεις γίνονται παιχνίδι στα χέρια των παιδιών.Οι όμορφες εικόνες τα βοηθούν να σκέφτονται, να λογαριάζουν, να συγκρίνουν, να προσθέτουν, ν’ αφαιρούν, να πολλαπλασιάζουν και να διαιρούν, με απλό και ευχάριστο τρόπο.

Μαθαίνω στο παιδί μου να γράφει: Το βιβλίο αυτό αποτελεί την πρώτη επαφή του παιδιού με τα γράμματα. Με τη βοήθεια των γονιών του, μαθαίνει να γράφει λέξεις που ξεκινούν από αυτά. Με τις κατάλληλες ασκήσεις αντιγραφής αλλά και με τις ζωηρές εικόνες που συνοδεύουν τα γράμματα, το παιδί τα αφομοιώνει και τα συγκρατεί στη μνήμη του. Έτσι, μαθαίνει εύκολα και ευχάριστα.

Μαθαίνω στο παιδί μου να μετράει: Το βιβλίο αυτό αποτελεί την πρώτη επαφή του παιδιού με τους αριθμούς. Με τη βοήθεια των γονιών του, μαθαίνει να τους αναγνωρίζει, να τους γράφει, καθώς και να μετράει. Με τις κατάλληλες ασκήσεις αντιγραφής αλλά και με τις ζωηρές εικόνες που συνοδεύουν τους αριθμούς, το παιδί τούς αφομοιώνει και τους συγκρατεί στη μνήμη του. Παράλληλα, μαθαίνει να παρατηρεί, να σκέφτεται και να κρίνει για να βρει τη σωστή απάντηση. Έτσι, μαθαίνει εύκολα και ευχάριστα.

Μαθαίνω στο παιδί μου την Α-Β με τα ζώα: Μαθαίνω στο παιδί μου την αλφαβήτα με τα ζώα Τα ζώα είναι οι καλοί φίλοι των παιδιών. Τους αρέσει να τα ταΐζουν, να τα χαϊδεύουν και να παίζουν μαζί τους. Γνωρίζοντας την αγάπη αυτή των παιδιών, χρησιμοποιούμε εδώ τα ζώα ως μέσο για μια πρώτη προσέγγιση των παιδιών στα 24 γράμματα της γλώσσας μας. Έτσι, συνδέουμε κάθε γράμμα με ένα ζώο, που το όνομά του αρχίζει από αυτό. Βλέποντας, λοιπόν, το παιδί το ζώο της κάθε εικόνας και γνωρίζοντας –με τη βοήθεια των γονιών του αρχικά– το όνομά του, το συνδέει αμέσως με το γράμμα που είναι γραμμένο κοντά του. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται στο παιδί ένας συνειρμός κι έτσι μαθαίνει εύκολα και θυμάται μετά το κάθε γράμμα της αλφαβήτας. Σ’ αυτό βοηθούν πολύ το παιδί και οι σχετικές ασκήσεις που ακολουθούν την παρουσίαση κάθε γράμματος.

Πάω νηπιαγωγείο: Το διαδραστικό βιβλίο «Πάω Νηπιαγωγείο» και το συνοδευτικό CD απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, καθώς και σε παιδιά που παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες. Προσφέρει με τρόπο παιχνιώδη, διασκεδαστικό, αλλά ταυτόχρονα συστηματικό, τις βασικές γνώσεις γραφής-ανάγνωσης και αρίθμησης. Οδηγεί μεθοδικά, εύκολα και ευχάριστα το παιδί στη γνώση, αξιοποιώντας τις ικανότητες, τα ενδιαφέροντα και τις προϋπάρχουσες εμπειρίες του. Πλούσιο σε ερεθίσματα, με εντυπωσιακή και ιδιαίτερα λειτουργική εικονογράφηση και με τη βοήθεια της ειδικά σχεδιασμένης γραμματοσειράς κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών και δημιουργεί διάθεση για γνώση. Είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο, βασισμένο στις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών και τις νέες τεχνολογίες, με κύριο στόχο την ομαλή μετάβαση των νηπίων στο δημοτικό και στη σωστή πρώτη επαφή με τον υπολογιστή.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
Ημερομηνία κυκλοφορίας20 Αυγ 2023
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Η Βαθμολογία σας
Back to Top