Facebook Pixel

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Ειδική Τιμή 41,00 € was 84,45 €
SKU
BK343883-7
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
BARCODE ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΕΙΡΑ: ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΚΔΟΤΗΣ
       
9789602998717 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Άτλας Ευρώπης & Ηπείρων (+ CD-ROM) ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
9789602997154 Σμυρνιωτάκης, Γ. - Πούλιος Γ. Γεωγραφία Στ΄  ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
9789609562508 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Γλώσσα Στ΄ (+ CD-ROM)  7+ ΕΠΤΑ
9789602997017 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Δημιουργικές γλωσσικές ασκήσεις Στ΄  ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
9789609562515 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Μαθηματικά Στ΄ (+ CD-ROM)  7+ ΕΠΤΑ
9789602996485 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Παραγωγή γραπτού λόγου Στ΄  ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
9789602998991 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Το κλειδί της γραμματικής Ε΄- Στ΄  ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
9789602999011 Σμυρνιωτάκης, Γιάννης Το κλειδί της γραμματικής, τετράδιο εργασιών Στ΄  ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
9789602996669 Λαδοπούλου, Θεοδώρα Φυσικά Στ΄  ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ

 

Άτλας Ευρώπης & ηπείρων: η πληρέστερη και πιο ενημερωμένη έκδοση σχολικού άτλαντα που κυκλοφορεί, μαζί με τους δύο μεγάλους χάρτες τοίχου που περιέχονται, παρουσιάζουν το μάθημα της γεωγραφίας σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Επιπλέον με το CD-ROM “Ηλεκτρονικός πλοηγός Ευρώπης & ηπείρων”, η εξερεύνηση του γεωγραφικού χώρου της Γης γίνεται παιχνίδι.

Γεωγραφία Στ: Περιέχει την περίληψη κάθε μαθήματος, ερωτήσεις κατανόησης, απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις τον σχολικού βιβλίου τον μαθητή και στις ασκήσεις του τετραδίου εργασιών και των φύλλων αξιολόγησης. Ακόμα, περιλαμβάνει συμπληρωματικές ασκήσεις και εργασίες για περισσότερη εμπέδωση της διδασκόμενης ύλης.

Γλώσσα Στ: αποτελεί ένα πλήρες βοήθημα βασισμένο στο αντίστοιχο σχολικό βιβλίο της “Γλώσσας” της ΣΤ’ τάξης και συνοδεύεται από CD-ROM , το οποίο περιλαμβάνει πολλές διαδραστικές ασκήσεις-παιχνίδια.Επεξεργάζεται και αναλύει χωριστά το κάθε κείμενο και περιέχει: – όλες τις απαντήσεις στις ασκήσεις και τις εργασίες του σχολικού βιβλίου του μαθητή και του τετραδίου εργασιών– την απαιτούμενη ύλη της Νέας Σχολικής Γραμματικής σε κάθε κεφάλαιο, σύμφωνα με τα γραμματικά φαινόμενα που συναντώνται σ’ αυτό και με βάση τη Νέα Σχολική Γραμματική– πολλές ασκήσεις εφαρμογής τους– το κεντρικό νόημα κάθε κειμένου και την ερμηνεία των άγνωστων λέξεών του– λογοτεχνικά και παράλληλα κείμενα– εγκυκλοπαιδικές γνώσεις– συμπληρωματικές δραστηριότητες– γλωσσικές ασκήσεις και ασκήσεις παραγωγής γραπτού λόγου για την καλύτερη γλωσσική καλλιέργεια των μαθητών.

Δημιουργικές γλωσσικές Ασκήσεις Στ: Τον θησαυρό της γλώσσα μας, έρχεται να δώσει το βοήθημα αυτό στα παιδιά και να τα μάθει να τον χρησιμοποιούν σωστά στον καθημερινό τους λόγο. Ακολουθώντας κεφάλαιο -κεφάλαιο τη σειρά του σχολικού βιβλίου της Γλώσσας της ΣΤ` τάξης (τεύχη 1-3), αναλύει απλά και κατανοητά όλα τα γραμματικά φαινόμενα, που παρουσιάζονται στο καθένα απ αυτά, και στη συνέχεια δίνει, για την κατανόηση και την εμπέδωση τους, μια σειρά ποικίλων ασκήσεων γραμματικών, ορθογραφικών, συντακτικών, λεξιλογικών και σημασιολογικών.

Μαθηματικά Στ: Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο σύμφωνα με την ύλη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, για τα Μαθηματικά της ΣΤ΄ Δημοτικού. Είναι εξολοκλήρου έγχρωμο, για να είναι ελκυστικό στα παιδιά, και συνοδεύεται από CD-ROM, το οποίο περιέχει πολλές διαδραστικές ασκήσεις και παιχνίδια, για να γίνεται ακόμα πιο χρηστικό. Ειδικότερα, κάθε κεφάλαιο περιέχει:– πλήρη και αναλυτική θεωρία γραμμένη με απλό, σαφή και μεθοδικό τρόπο για κατανόηση– λυμένα παραδείγματα και πολλές προτεινόμενες εμπεδωτικές ασκήσεις– μεθοδολογία για τη λύση των ασκήσεων και των προβλημάτων– επισημάνσεις στις οποίες τονίζονται τα βασικά εκείνα σημεία της ύλης κάθε μαθήματος τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την καλύτερη αφομοίωσή του– επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης στο τέλος κάθε ενότητας για τον έλεγχο των γνώσεων του μαθητή και επανάληψη της διδαχθείσας ύλης– τις απαντήσεις όλων των προβλημάτων που δίνονται προς λύση– αναλυτικές λύσεις όλων των ασκήσεων και των προβλημάτων του σχολικού βιβλίου (βιβλίου μαθητή – τετραδίου εργασιών).

Παραγωγή γραπτού λόγου Στ: Ένα χρήσιμο βοήθημα για τον μικρό μαθητή που μαθαίνει να χειρίζεται τον γραπτό λόγο. Το βιβλίο αυτό ακολουθεί τη σχολική ύλη.
Στην αρχή ο μαθητής καλείται να αντιληφθεί τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίζει το θέμα της έκθεσης αλλά και την κατάλληλη μέθοδο για να το αναπτύσσει μαθαίνοντας να χρησιμοποιεί σχεδιαγράμματα καθώς και τη δομή των παραγράφων. Στη συνέχεια, του δίνεται η αρχή ή το τέλος μιας διηγηματικής έκθεσης, την οποία πρέπει να ολοκληρώσει, ενώ παράλληλα εκπαιδεύεται στη σωστή διάρθρωση του γραπτού λόγου.

Το κλειδί της γραμματικής Ε-Στ: Το βιβλίο της Γραμματικής αποτελεί τη βάση της γλωσσικής διδασκαλίας. Τον σκοπό αυτόν εξυπηρετεί, κατά τον καλύτερο τρόπο, το παρόν βιβλίο. Έχει γραφτεί με βάση τη Νέα εγκεκριμένη Σχολική Γραμματική του Δημοτικού και καλύπτει την προβλεπόμενη από το Νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας ύλη για τις τάξεις Ε’ και ΣΤ’ του Δημοτικού. Περιέχει αναλυτική θεωρία όλης της ύλης απλά και μεθοδικά, για να γίνεται εύκολα κατανοητή από τον μαθητή.

Τετράδιο Εργασιών για το κλειδί της γραμματικής Στ: Αποτελεί συμπλήρωμα της Γραμματικής μας για την ΣΤ`τάξη του Δημοτικού. Περιέχει πληθώρα ασκήσεων εμπέδωσης και είναι εύκολο στη χρήση, καθώς όλες οι ασκήσεις ακολουθούν τη σειρά των κεφαλαίων της Γραμματικής. Ένα πλήρες γλωσσικό εγχειρίδιο, απαραίτητο για τον μαθητή.

Φυσικά Στ: Περιέχει όλα όσα χρειάζεται ο μαθητής για να βοηθηθεί στην καθημερινή σχολική του εργασία. Στοχεύει στο να συμβάλει στην απόκτηση νέων γνώσεων, εποικοδομητικά, και με τρόπο ευχάριστο – μέσα από χρώματα και έξυπνα σχέδια- αλλά και μεθοδικά, ώστε να είναι σε θέση να τις κωδικοποιήσει και να τις διατηρήσει στη μνήμη του.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
Ημερομηνία κυκλοφορίας20 Αυγ 2023
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Η Βαθμολογία σας
Back to Top