Facebook Pixel

ΣΧΟΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2023

-
Ειδική Τιμή 22,41 € was 24,90 €
SKU
BK338180
Εξαντλημένο

Ο 1ος  Οδηγός Σπουδών «Μεικτής Πραγματικότητας» για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα με εικόνες επαυξημένης πραγματικότητας, ηχητικές & οπτικές πληροφορίες & εκτυπώσιμές ενότητες

Ακόμη μια χρονιά, συνεχίζουμε την έκδοση του μοναδικού αυτoύ οδηγού σπουδών για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ενός βιβλίου που  βοήθησε χιλιάδες μαθητές σε ολόκληρη την Ελλάδα, να επιλέξουν σπουδές, να μάθουν για τα επαγγέλματα και να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους.
Η φετινή έκδοση έχει ακόμη μια καινοτομία πέρα από την επαυξημένη πραγματικότητα. Σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε ή/και να εκτυπώσετε μέρη του βιβλίου μέσα από το smartphone σας απλά ανοίγοντας την κάμερα σας σε συγκεκριμένα σημεία του! Επίσης, όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις, μπορείτε να αλληλοεπιδράσετε με το περιεχόμενο. Μπορείτε να εμφανίσετε δεδομένα επαυξημένης πραγματικότητας, να παρακολουθήσετε ζωντανές συνεντεύξεις και να ακούσετε ηχητικό υλικό. Το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι η κάμερα του κινητού σας και να «κατεβάσετε» την εφαρμογή SXOLES από το Play ή το App Store. Παράλληλα, μέσω του QR στην τελευταία σελίδα, μαθαίνετε για τις Πανελλαδικές καθώς συνδέεστε απευθείας με την πληρέστερη βάση δεδομένων επαγγελματικού προσανατολισμού, το Studybot.
Μέσα στις σελίδες του, θα ενημερωθείτε:
- Για το αντικείμενο σπουδών κάθε τμήματος, τη βάση εισαγωγής, τις προοπτικές απασχόλησης καθώς και τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του.
- Για τις παγίδες και τις έξυπνες πληροφορίες που θα σχετίζονται με τα τμήματα αλλά και τα επαγγέλματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
- Για όλες τις σημαντικές διαδικασίες & εγκυκλίους που αφορούν  το μηχανογραφικό, τις μετεγγραφές, το σύστημα εισαγωγής, τις ειδικές παθήσεις, την ελάχιστη βάση εισαγωγής κ.ά.
Τέλος, ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσει κάθε μαθητή να κάνει έξυπνες επιλογές, είναι οι αποκλειστικές μελέτες για τα επαγγέλματα του μέλλοντος και τις καινοτόμες εξειδικεύσεις. Παράλληλα, θα διαβάσει, για κάθε πρόγραμμα σπουδών, πως μπορεί να ακολουθήσει μια διαφοροποιημένη σταδιοδρομία, μια «κρυφή» προοπτική καριέρας, όπου μέσα από τη διεπιστημονικότητα θα αξιοποιήσει το πτυχίο του σε δυναμικά πεδία και κλάδους.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Δρ Ταουσάνης Χρήστος, είναι ιδρυτής της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας και σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού με 20ετή παρουσία στον κλάδο. Αποτελεί ένα από τα πλέον έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη επαγγελματικής συμβουλευτικής στην Ελλάδα και προσκεκλημένος ομιλητής σε εκατοντάδες ομιλίες επαγγελματικού προσανατολισμού.

Περισσότερες Πληροφορίες
Συγγραφέας-
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
Barcode9786188505735
ISBN9786188505735
Σελίδες672
Έτος παραγωγής2023
Ημερομηνία κυκλοφορίας23 Ιαν 2023
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΣΧΟΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2023
Η Βαθμολογία σας
Back to Top