Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ

ΚΙΤ ΚΙΟΥ ΟΥΑΝΓΚ
Ειδική Τιμή 16,75 € was 22,33 €
SKU
BK82097
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Αυτό το μοναδικό βιβλίο του διάσημου Γκραντ Μάστερ Ουόνγκ Κιου Κιτ προσφέρει μια πρακτική και κατανοητή εισαγωγή στο Κουνγκ Φου και στις άλλες όψεις της σοφίας του Σαολίν . Εμπνευστικό και διασκεδαστικό δείχνει πώς το Κουνγκ Φου και οι άλλες τέχνες του Σαολίν μπορούν να χαρίσουν υγεία, ζωτικότητα και πνευματική χαρά, ύψωση και αναγέννηση. Αυτός ο βασικός οδηγός θα αποδειχτεί πολύτιμος για όποιον ενδιαφέρεται για τις πολεμικές τέχνες, το Τσι Γκονγκ, το διαλογισμό, την αντιμετώπιση του άγχους, τη θεραπεία, τη σύγχρονη φυσική και την εσωτερική εξέλιξη
Αυτό το μοναδικό βιβλίο του διάσημου Γκραντ Μάστερ Ουόνγκ Κιου Κιτ προσφέρει μια πρακτική και κατανοητή εισαγωγή στο Κουνγκ Φου και στις άλλες όψεις της σοφίας του Σαολίν . Εμπνευστικό και διασκεδαστικό δείχνει πώς το Κουνγκ Φου και οι άλλες τέχνες του Σαολίν μπορούν να χαρίσουν υγεία, ζωτικότητα και πνευματική χαρά, ύψωση και αναγέννηση. Αυτός ο βασικός οδηγός θα αποδειχτεί πολύτιμος για όποιον ενδιαφέρεται για τις πολεμικές τέχνες, το Τσι Γκονγκ, το διαλογισμό, την αντιμετώπιση του άγχους, τη θεραπεία, τη σύγχρονη φυσική και την εσωτερική εξέλιξη. Περιλαμβάνει: μια ιστορία των βασικών χαρακτηριστικών του Κουνγκ Φου, μελέτη όλων των σημαντικών όψεων του Σαολίν, οδηγίες για την εκτέλεση των κινήσεων και των συνόλων, τεχνικές για την εξάσκηση της εσωτερικής δύναμης, αναφορές στα εξωτερικά όπλα του Κουνγκ Φου, καθώς και στρατηγικές και τεχνικές μάχης. Επίσης, αναφέρεται στη φιλοσοφία του Ζεν και περιέχει πρακτικές ασκήσεις διαλογισμού και τεχνικές για την επίτευξη της έσχατης Πραγματικότητας. Ο Ουόνγκ Κιου Κιτ ασκεί και διδάσκει τις τέχνες του Σαολίν εδώ και 30 χρόνια και έχει πάνω από 2.000 μαθητές. Είναι τέταρτης γενιάς διάδοχος του μοναχού Τζιανγκ Ναν του μοναστηριού Σαολίν και Γκραντ Μάστερ του Ινστιτούτου SaοΙin Wahnam Κung Fu. Είναι συγγραφέας διαφόρων έργων γύρω από τη σοφία της Ανατολής.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΚΙΤ ΚΙΟΥ ΟΥΑΝΓΚ
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ISBN960-430-060-1
Σελίδες296
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top