Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΛΑΜΥ ΛΟΥΣΙ
Ειδική Τιμή 15,98 € was 21,30 €
SKU
BK82087
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η βίβλος των νεκρών είναι ένας αυθαιρέτως τίτλος που έχει δοθεί από τους αιγυπτιολόγους σε μια συλλογή θρησκευτικών και τελετουργικών κειμένων, η οποία ήταν γνωστή στους αρχαίους αιγυπτίους με το όνομα «ανάδυση στο φως της ημέρας». Σκοπός των κειμένων αυτών ήταν να αποκαλύψουν τα μυστήρια της ζωής σε κείνους που ήταν έτοιμοι για αυτά και να διασφαλίσουν τις συνθήκες για πνευματική εξέλιξη ακόμα και μετά θάνατον-να δώσουν στην ψυχή τη δυνατότητα να απαλλαγεί από τα δεσμά της για να περιφέρεται ελευθέρα στον ουράνιο κόσμο
Η βίβλος των νεκρών είναι ένας αυθαιρέτως τίτλος που έχει δοθεί από τους αιγυπτιολόγους σε μια συλλογή θρησκευτικών και τελετουργικών κειμένων, η οποία ήταν γνωστή στους αρχαίους αιγυπτίους με το όνομα «ανάδυση στο φως της ημέρας». Σκοπός των κειμένων αυτών ήταν να αποκαλύψουν τα μυστήρια της ζωής σε κείνους που ήταν έτοιμοι για αυτά και να διασφαλίσουν τις συνθήκες για πνευματική εξέλιξη ακόμα και μετά θάνατον-να δώσουν στην ψυχή τη δυνατότητα να απαλλαγεί από τα δεσμά της για να περιφέρεται ελευθέρα στον ουράνιο κόσμο. ένας ύμνος στο φως, στην αιωνιότητα, στην πνευματική απελευθέρωση και στην υπέρβαση του θανάτου.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΛΑΜΥ ΛΟΥΣΙ
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Σελίδες96
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top