Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

ΡΟΣ-ΚΑΜΠΛΕΡ ΕΛΙΣ
Ειδική Τιμή 8,48 € was 10,60 €
SKU
BK158301
Εξαντλημένο
Η Ross είναι σήμερα η μεγαλύτερη αυθεντία πάνω στα θέματα του θανάτου και της μετά θάνατο ζωής. Μετά από έρευνες 20 ετών και παρατήρηση χιλιάδων ετοιμοθανάτων από όλο τον κόσμο, προσφέρει τις γνώσεις και την πείρα της. Στο βιβλίο αυτό εξετάζει: Ζωή και Θάνατος-Ζωή, Θάνατος και Ζωή μετά Θάνατο-Δεν υπάρχει Θάνατος-Όταν πεθαίνει ένας γονιός. Το βιβλίο αυτό κυκλοφόρησε προκάλεσε σάλο στην Αμερική, διότι μεταξύ άλλων περιγράφει, την "επίσκεψη" που δέχθηκε από ένα πεθαμένο άρρωστό της και το διάλογο που είχε μαζί του
Η Ross είναι σήμερα η μεγαλύτερη αυθεντία πάνω στα θέματα του θανάτου και της μετά θάνατο ζωής. Μετά από έρευνες 20 ετών και παρατήρηση χιλιάδων ετοιμοθανάτων από όλο τον κόσμο, προσφέρει τις γνώσεις και την πείρα της. Στο βιβλίο αυτό εξετάζει: Ζωή και Θάνατος-Ζωή, Θάνατος και Ζωή μετά Θάνατο-Δεν υπάρχει Θάνατος-Όταν πεθαίνει ένας γονιός. Το βιβλίο αυτό κυκλοφόρησε προκάλεσε σάλο στην Αμερική, διότι μεταξύ άλλων περιγράφει, την "επίσκεψη" που δέχθηκε από ένα πεθαμένο άρρωστό της και το διάλογο που είχε μαζί του.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΡΟΣ-ΚΑΜΠΛΕΡ ΕΛΙΣ
ΕκδότηςΔΙΟΔΟΣ
ISBN960-7072-19-7
Σελίδες110
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top